Subconstientul - note introductive

Specialistii afirma cum ca subconstientul asteapta ca un gigant adormit sa iti sprijine orice plan si orice scop. Mai concret spus, iti poti alimenta subconstientul cu ganduri orientate pozitiv care iti aduc tot ceea ce iti doresti cu adevarat in viata, fara urma de indoiala.

Subconstientul, cat si Supraconstientul sunt domenii ale constiintei in care orice impuls de gandire care atinge regiunea constienta a spiritului, prin oricare dintre cele cinci simturi, este clarificat si inregistrat. De aici gandurile pot fi reactualizate sau reactivate ca niste scrisori extrase dintr-un dosar clasat.

Subconstientul primeste si indosariaza impresiile senzoriale sau gandurile, indiferent de natura lor. Asadar, iti poti implanta voluntar in subconstient orice plan, orice gand sau scop pe care doresti sa-l transformi in echivalentul sau fizic sau financiar. Subconstientul actioneaza in primul rand asupra dorintelor dominante care au fost impletite cu emotie, cum ar fi credinta.

daliAcest lucru poate fi util de stiut mai ales in legatura cu tot ceea ce iti propui spre a forma abundenta, incepand cu Dorinta ta autentica de a ajunge si a mentine abundenta constanta in viata ta.

Subconstientul este activ zi si noapte. Printr-o metoda procedurala necunoscuta omului, subconstientul se poate baza pe fortele Inteligentei Infinite, numita si Universala, pentru a obtine puterea cu care converteste in mod voluntar dorintele personale in echivalentul lor fizic, folosind intotdeauna cele mai practice mijloace prin care se poate atinge acest scop.

Nu il poti controla in intregime asta este clar, insa-i poti da in mod voluntar orice plan, dorinta sau scop pe care le doresti convertite in forme concrete. Astfel, de un mare ajutor pentru subconstient este: Autosugestia.

Exista o multime de probe care sustin ideea ca subconstientul este veriga de legatura intre mintea finita a omului si Inteligenta Infinita, Cosmica, Universala si cum mai vrei tu sa o denumesti. Este intermediarul prin care oricine se poate hrani cu fortele Inteligentei Infinite atunci cand o doreste. El si numai el contine secretul procesului prin care impulsurile mentale sunt modificate si transformate in echivalentul lor spiritual. El si numai el este calea prin care orice rugaminte poate fi transmisa sursei capabile sa indeplineasca rugaminti.

Asa ca asculta aici, nu-i vreme de pierdut daca vrei ca viata ta ani de acum sa fie ca in cele mai minunate vise, si asta inca de pe acum.