Dream Team Building.

"Aparent toţi ne păstrăm pentru Balul de Absolvire. Dar mulţi dintre noi uităm că undeva, pe parcurs, trebuie să învăţăm şi să dansăm.” ~ Alan Harrington

dream-team-building02P

entru a functiona cu succes in conditii grele, tu trebuie sa te concentrezi pe obiectivele realizabile pentru care tu ai entuziasm. Tu si echipa ta.

Tu esti cel care e bine sa stii ceea ce vrei. Cand tu stii ceea ce vrei, intreaba-te, daca dorinta ta de a obtine acel obiectiv este intr-adevar reala si intensa. Cu cat ai o convingere mai ferma in obiectivele tale, cu atat le vei realiza mai bine.

Cand hotararea si determinarea ta sunt canalizate intr-o anumita directie, reusesti sa fii hotarat si calm, alaturi de echipa ta, pentru a va implini ce v-ati pus in gand.

„Omul obtine o calitate particulara actionand constant, intr-un anumit fel.” Aristotel

In loc sa stai si sa pierzi vremea, intelege valoarea timpului. Ai arunca tu banii la gunoi?…sunt sigura ca nu… atunci de ce arunci timpul care este la fel de pretios?…

Nu-ti pierde vremea, lasandu-ti viata sa se duca de rapa. Traieste fiecare zi ca si cand ti-ar fi ultima pe acest pamant.

 • team liderilor si echipelor acestora care doresc sa functioneze in spiritul performantei colective;
 • echipelor nou-formate, unde exista nevoia de cunoastere si ardere a unor etape de acomodare;
 • echipelor mai longevive, care intr-un mediu de joc, energie si viata, redescopera acele valori comune care i-au unit inca de la bun inceput;
 • celor care au urmatoarele calitati: atitudine mentala pozitiva, sanatate fizica, armonie in relatii interumane, curaj, speranta, deschidere, disciplina.

Cea mai mare descoperire a generatiei mele a fost aceea ca noi am descoperit ca putem sa ne schimbam viata, schimbandu-ne atitudinea mintii.” William James

 • Daca tu gandesti pozitiv, si tu stii unde vrei sa ajungi, atunci tu stii deja ce trebuie sa faci ca sa ajungi acolo. Oamenii hotarati ca tine nu cauta scuze, nu vor scuze, vor rezultate.
 • Succesul tau apare atunci cand tu traiesti asa cum zici, ori cum crezi ca trebuie sa traiesti. Cand vrei sa faci un lucru, tu te duci si il faci.

 • Traieste fiecare zi la intensitate maxima.
 • Stabileste-ti obiective pentru fiecare zi.
 • Reaminteste-ti ca ai dreptul la fericire – nu lasa oamenii sa te influenteze cu gandirea lor negativa.
 • Ia-ti cateva ore libere in fiecare zi si foloseste acest timp pentru relaxare, fa lucruri care iti aduc pace si calm, si te scapa de problemele stresante de peste zi.
 • Accepta-te asa cum esti, cu puteri si slabiciuni. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Traieste-ti fiecare zi, ca si cum ar fi ultima din viata ta, ultima ta zi pe acest pamant.

Programele „Dream Team Building” sunt desfasurate pe durata a 2-3 zile, in locatii prestabilite, in functie de preferintele clientului.

Pretul si durata variaza in functie de:

- complexitatea exercitiilor si jocurilor realizate

- numarul de participanti la sesiunile de coaching

- activitatile extra (ex: karaoke party, excursie organizata etc)

- numarul de participanti; numarul de zile dorite; locatie.

Sincronizam agendele si aflii mai multe despre program cu un click AICI.

Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

Back to Top