Customer Service Coaching.

"Nimic nu este prea uşor, dar toate devin cu adevărat dificile când le faci fără tragere de inimă.” ~ Terenţiu

customer-service-coaching_5

 

C

and stii totul, esti ca un cer intunecat. Cate un fulger strabate din cand in cand cerul intunecat. Dupa ce trece, uiti cu totul de el, si nu mai ramane decat cerul intunecat.

Secretul este sa nu fii niciodata luat prin surprindere cand apare pe neasteptate un fulger.

Si cand acesta lumineaza, se poate ivi o priveliste minunata. Cand spatiul este neocupat, suntem intotdeauna pregatiti pentru a privi fulgerul 😉

 

 

 

 

  • Celor care inteleg ca a complica lucrurile simple este o banalitate si simplificarea lucrurilor complicate pana la o simplitate uimitoare – asta este creativitate.
  • Acelora care vor sa invete cum sa-si limpezeasca mintea si cum sa o foloseasca in asa fel incat energia de care dispun, sa fie utilizata in cel mai eficient mod pentru a obtine ce isi propun.

  • A fi cu adevarat „in armonie cu universul” are foarte putin in comun cu pastrarea (sau nu) a lucrurilor ordonate, cu productivitatea sau chiar cu pastrarea unei stari in care mintea este limpede, cu sentimentele echilibrate si cu organismul sanatos.
  • Daca esti bun la asta, poti fi „in armonie” cu confuzia, stresul, gripa si chiar cu inflatia.
  • In orice moment, te poti detasa de greutatile si indatoririle din viata si poti gasi sprijin si asta iti va elibera constiinta. Insa daca eviti sau nu te ocupi indeajuns de lucrurile nefinalizate, nu te poti elibera de proprii autosabotori.

  Exercitiu practic 🙂 :

  Asculta astazi pe cineva care exprima o opinie total diferita de a ta. Ar putea fi despre orice tema: politica, mediu, droguri, religie, razboi, pedeapsa capitala sau orice mai vrei tu.

  Abtine-te sa-ti impui punctul de vedere si fa in schimb urmatoarea remarca: „Nu m-am gandit niciodata la pozitia asta. Iti multumesc ca mi-ai impartasit ideile tale.”

  Acceptand sa asculti un punct de vedere contrar convingerilor tale, vei respinge atitudinea tipic egoistica si vei intampina cu bucurie flexibilitatea mintii tale.

  Pachetul de sesiuni de grup din Programul Customer Care Coaching include:

  • 12 sesiuni de coaching de grup/individuale, fiecare avand durata de 180/60 minute.
  • Suport e-mail intre sesiunile propriu-zise;
  • Feedback / teme intre sesiuni;
  • La terminarea pachetului cand veti avea noi obiective de indeplinit, veti beneficia de aceste avantaje prin sesiuni individuale sau de grup, cat timp veti dori;
  • Sesiunile se realizeaza la sediul clientilor si sunt disponibile in limbile romana si engleza;
  • Prima sesiune de strategie de coaching este GRATUITA.

  Programeaza acum aceasta sesiune gratuita utilizand butonul “Contact”, din dreapta sus a ecranului.

  Sincronizam agendele si programezi o sesiune urmand pasii de AICI.

  Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

  Back to Top