Unic. Creativ. Plin de Resurse

Programare în stil robotic: să acumulezi realizări mai repede, mai bine, mai eficient… totul pe argumentul că: timpul te costă bani (și banii sunt aparent totul în această variantă).

Standardul unei societăți echilibrate: să te orientezi corect în viață, în armonie cu tot ce înseamnă binele universal… căci timpul este valoros, fără a-l asocia cu banii (viața trăită în prezent e de mii de ori de preferat)

*NOTĂ: prin bine universal se înțelege a avea o viață satisfăcătoare, cu respect față de ființele cu care împărțim lumea (acum și în viitor) și contribuind cu abilitățile care ne fac unici, creativi și plini de resurse.

Dacă cineva mă pune să aleg, clar merg pe varianta cu numărul 2. Sunt om… am tot învățat din alegerile mai puțin inspirate pe care le-am făcut, cât și din cele în deplină congruență cu valorile mele.

Steaua Polară o recunosc ușor vara, când mă fură cerul înstelat… și mă poartă ca vântul și ca gândul pe culmile fascinației că exist.

Cu toate că încă mai visez la „cum ar arăta viața mea dacă m-aș face pilot”, în momentul de față nu sunt nici aviator, nici navigator, motiv pentru care nu merg zilnic pe o rută indicată de acele unei busole.

Mușchiul de pe copaci e mai greu de găsit în spațiul urban… și atunci mă întreb…cum să fac să mă asigur că mă orientez corect în viață?

Răspunsul meu este formulat în felul următor: mă încalț cu o pereche bună de pantofi, respir profund și merg pe drumul care văd că îmi umple sufletul de fericire…cu toate provocările ce-mi vor ieși în cale.

SUNTEM unici, creativi și plini de resurse - fapt demonstrat de viață! Conștientizând des acest fapt găsesc mai ușor căi și sprijin spre a face toate câte mi-am propus.