Din abundenta

Iti doresc, din abundenta sa ai parte de zile lucratoare lipsite de monotonie. Caci, ce poate fi mai imbucurator decat zilele senine in care parca tot ce iti propui sa faci se si materializeaza?

`Abundenta` este un cuvant greu, poate chiar complicat pentru ca noi reusim intr-un fel sau altul sa-i atribuim cu totul si cu totul alte valente decat cele originale. Drept si prin urmare, exista atatea dimineti in care parca alergam pana seara uitand sa ne mai oprim si sa aerism spatiul incarcat de stres si oboseala al unei amiezi la birou. Ca sa nu mai spun de a ne bucura de reusitele marunte pe care le obtinem. Si mai apoi, te miri de fetele posomorate si absorbite de ganduri pe langa care treci la orele de varf ale metroului sau la 6le aglomerat al capitalei.

Sperand sa acumuleze averi sau avutii, sau din contra cautand sa isi asigure un trai linistit, nu de putine ori omul ocupat, sau mult prea ingrijorat si ingandurat uita ca viata este sansa pe care o are de a realiza anumite lucruri, si nu in modul cel mai ieftin, nici in cel mai popular cu putinta, si nicidecum dupa cum cred altii ca ar trebui sa o faca!

Si stim cu totii ca aceasta sansa numita viata este una foarte, foarte, foarte si chiar insist pe foarte pretioasa.

Ei bine, de cate ori ma gandesc la abundenta am unul sau mai multe din urmatoarele concepte in minte:

abundenta- Intentie ~ care este si primul pas care duce spre realizarea abundentei,

- Credinta ~ fara de care e ca si cand ai vrea sa aduci marea in desert folosind un pahar de plastic

- Mindfullness sau pe graiul popular, mintea constienta si mintea trezita ~ pentru capacitatea de a deschide bine ochii si urechile la tot ce se intampla in jur. Maestrii ce o stapanesc stiu ca un miracol nu se infaptuieste asa din senin, ci pentru ca lucrezi temeinic la infaptuirea sa.

- Constiinta ~ care nu e greierasul din animatiile celebre ale lui Disney

- Know-how-ul sau cunoasterea ~ ale carei beneficii sunt convinsa ca le intuiesti deja

- Imaginatia ~ sau, hai sa-i spunem, puterea de a te bucura de propriile idei

- Planificarea organizata ~ pentru ca avem nevoie de ordine si curatenie pentru a face lucrurile impecabil

- Iscusinta ~ desavarsita prin exercitiu si devotament

- Decizia ~ luata cu fermitate indiferent de cat de puternic bate vantul potrivnic

- Claritatea mintii, fara factorii perturbatori mentali negativi

- Perseverenta ~ si probele la care sunt supuse visurile tale marete.

- Mintea Sub-Constienta si Mintea Supra-Constienta ~ MSC la patrat pentru ca orice informatie trebuie stocata intr-un server care este dezvoltat la standarde si capacitati ireale, chiar cosmice.

- Transmutarea energiei sexuale ~ observand aici existenta energiei in toate planurile existentei umane

- Creierul ~ cel care vrea sa cucereasca lumea seara de seara ­čÖé

- Al saselea simt ~ nimic stiintifico-fantastic aici, doar parte din ADN-ul uman

- Fantomele fricii ~ poate ca mult SF aici, pentru ca pana la urma frica e doar o stare pe care noi insine o cream si o inducem existentei noastre.

La inceputul acestui articol ma pregateam sa iti doresc ca fiecare vis al tau sa se implineasca si ca satisfactia respectiva sa se revarse din abundenta in viata ta. Ce ar mai fi sa te inconjori de oameni dragi, voie buna si timpuri imaculat de stralucitoare.

imaginatieVezi tu, acestea si multe altele sunt rezultatul combustibilului pe care-l folosesti in calatoria catre visurile tale, combustibil numit Gand luat de la benzinaria Minte Umana.

Ca orice combustibil de pe piata, exista mai multe sortimente, unele mai ieftine altele mai scumpe, si plata se face efectiv in zambete. Ei bine, interesant este ca exista ganduri pozitive, ganduri cu impuritati si ganduri dominate de `incerc`. Sunt convinsa ca faci diferenta intre primele doua, a treia categorie, de care trebuie sa te feresti iti face cu ochiul ca pret, insa te amageste pentru ca te poarta o bucata de drum, si fix cand iti e lumea mai draga ajungi sa faci pana, doar pentru a fi nevoit sa faci miscare cativa kilometri buni inapoi doar ca sa iei intr-un bidon combustibil.

Ce pot sa iti mai spun e ca intotdeauna, cea mai buna cale spre a fi extraordinar este urmand ordinarul sau ce e comun. Pe aceasta ruta ce e comun devine chiar extraordinar: abundenta unei vieti implinite se revarsa asupra ta pentru ca tu crezi in acea viata si pentru ca o cladesti cum se cuvine.