Life Coaching.

"At times you have to leave the city of your comfort and go into the wilderness of your intuition. What you'll discover will be wonderful. What you'll discover is yourself." Alan Alda

lifeG

andeste-te la ce vrei sa aduci in viata ta; apoi in contextul dialogului nostru, fii recunoscator pentru tot ceea ce iti iese in cale. Exprima-ti recunostinta mergand in ritm cu fluxul vietii tale si facand din el aliatul tau.

Poti sa schimbi directia in timp ce te bucuri de aceasta calatorie minunata, dar daca alegi sa te impotrivesti ritmului fluxului, vei sfarsi prin a fi tras in jos de curentul lui. Acest lucru este valabil pentru orice aspect al vietii tale. Cu cat te impotrivesti mai mult, cu atat vei intampina mai multa rezistenta.

Fii constient de orice lucru care te impinge spre activitati ce iti starnesc cu adevarat pasiunile. Daca evenimentele par sa te duca intr-o directie noua in plan profesional, de exemplu sau apar semne care iti indica faptul ca ar trebui sa-ti schimbi serviciul sau domiciliul, fii atent!

Ia aminte la cine isi face aparitia in viata ta si cand. Observa „ciudatele coincidente” ce par sa colaboreze cu soarta si care, intr-un fel te indruma intr-o directie noua. Tine evidenta situatiilor ce apar in mod spontan sau sunt produse de factori pe care nu-i poti controla.

Incepe sa observi ce pasiuni sunt starnite in tine pe masura ce te lasi calauzit, in calatoria ta, Aceste senzatii de bucurie sunt indicii ce arata ca incepi sa intri in armonie cu cea ce Lao Tzu numeste ”propria ta bunatate”. Receptivitatea ta interioara plina de entuziasm iti aminteste ca totul este perfect, asa ca ai incredere in acea energie.

 • Celor care atunci cand isi dau seama ca viata lor nu duce nicaieri, abia atunci, incep sa afle ca viata lor incepe sa capete sens;
 • Acelora care inteleg ca Progresul este realizat de oamenii lenesi, care cauta variante mai usoare de a actiona;
 • Celor care gandesc ca exista doar doua moduri de a trai viata: Unul ca si cum nimic nu ar tine de vreun miracol. Celalalt ca si cum totul ar fi miracol.

 • inveti si aplici cum sa inlaturi presiunea din viata ta, stresul inutil creat de indatoriri care se instaleaza in noi si care ne solicita energia si concentrarea in moduri necorespunzatoare;
 • devii mai constient de gandurile si emotiile tale, astfel incat sa le poti accepta si sa poti fii impacat cu tine insuti, calm, plin de incredere.
 • inveti si aplici cum sa-ti inalti constiinta la un nivel superior, mai aproape de inima decat de minte;
 • te simti implinit si multumit pana in strafunduri.

Si acum ceea ce citesti poate ti se va parea paradoxal…, sau nu:

Inceteaza sa mai alergi dupa visurile tale! Permite-le sa vina la tine in ordinea lor perfecta, intr-un ritm neconditionat.

Incetineste-ti tempoul frenetic si incearca sa fii gol pe dinauntru, precum o pestera, si deschis catre toate posibilitatile, precum lemnul nesculptat. Linistirea sinelui tau sa devina o activitate obisnuita a vietii tale de zi cu zi.

Imagineaza-ti tot ceea ce ai vrea sa traiesti in viata, apoi lasa visul asta si mergi mai departe. Ai incredere ca totul se aranjeaza intr-o ordine perfecta. Chiar nu trebuie sa grabesti sau sa fortezi ceva. Mai degraba, observa si primeste, decat sa fii regizorul insistent al vietii. Prin aceasta evolutie fara graba, devii stapan al propriei vieti.

Pachetul de sesiuni individuale din Programul Life Coaching include:

 • 12 sesiuni de coaching face-to face, pe telefon sau Skype, fiecare avand durata de 60 minute.
 • Suport e-mail intre sesiunile propriu-zise,
 • Feedback / teme intre sesiuni,
 • La terminarea pachetului cand vei avea noi obiective de indeplinit, vei beneficia de aceste avantaje prin sesiuni individuale, cat timp vei dori,
 • Sesiunile se realizeaza la sediul clientilor si sunt disponibile in limbile romana si engleza.
 • Prima sesiune de strategie de coaching este GRATUITA.

Programeaza acum aceasta sesiune gratuita utilizand agenda de programari: “Contact”, din dreapta sus a ecranului.

Sincronizam agendele si programezi o sesiune urmand pasii de AICI.

Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

Back to Top