Team Coaching.

"Singurele scopuri în viaţă sunt să fim ceea ce suntem şi să devenim ceea ce suntem capabili să devenim.” ~ Robert Louis Stevenson

team-coaching-2E

xista un vers care spune:”Te plac pentru ce simt despre persoana mea, atunci cand sunt cu tine”. Acest vers contine cheia catre relatii umane excelente. Cele mai de succes persoane sunt cele care-i fac pe ceilalti sa aiba o stare buna in ceea ce-i priveste, atunci cand sunt in preajma lor.

Cand treci prin viata sporind respectul de sine al altor persoane, se vor ivii ocazii favorabile, iar oamenii te vor ajuta in moduri la care nici nu te gandesti.

Profita de ocaziile care apar, pentru a fi amabil cu ceilalti si a-i face sa se simta valorosi. De fiecare data, se va imbunatati si respectul tau fata de sine, si propria-ti persoana va deveni mai pozitiva si mai sanatoasa. Ti se imprima in minte tot ceea ce exprimi fata de ceilalti.

 

 

 

 • Echipelor care sunt in cautare de unitate si performanta colectiva;
 • Persoanelor care intampina greutati in momentul in care au de impartit si monitorizat sarcini si responsabilitati cu colegii;
 • Team leaderilor care doresc congruenta si eficienta in echipele lor;
 • Celor care doresc sa devina foarte indemanatici in a comunica si a se intelege bine cu oricine si in orice imprejurare.

 • Pe masura ce respectul de sine se imbunatateste, devii tot mai bun in a comunica admirabil cu diferite tipuri de persoane, pe perioade mai lungi de timp;
 • Devenind tot mai agreabili, persoane cu care se poate comunica usor, poti sa-i determini pe ceilalti usor sa opuna o mai mica rezistenta in a va ajuta sau a se intelege cu voi.
 • „Un om fara zambet, nu trebuie sa-si deschida un magazin.” Cand inveti si practici acceptarea in relatiile cu ceilalti, acestia se simt valorizati si apreciati. Si cand oamenii te plac, sunt mult mai dornici sa coopereze cu tine.
 • A fi agreabil, a-ti exprima acceptarea, aprecierea, admiratia, atentia, afectiunea, ascultarea fara a intrerupe sunt 7 chei magice in a-i face pe altii si pe tine insuti sa fii si sa te simti minunat. Si sa devii una dintre cele mai optimiste si eficiente persoane.

Imagineaza-ti ca esti o persoana flexibila, care, chiar si atunci cand cei din jur se opun ideilor tale preconcepute, reusesti sa iti extinzi bunatatea si blandetea asupra tuturor.

Incepe sa te consideri o persoana care constata in loc sa judece.

Evita sa adopti o singura pozitie si sa tii de ea cu incapatanare, oricare ar fi imprejurarile. Mai degraba, alege sa fii in armonie cu toti oamenii, in special cu cei ale caror idei sunt in conflict cu ale tale.

Si aminteste-ti sa te incluzi si pe tine in demersul pe care il incepi de a oferi blandete si obiectivitate pretutindeni in jur.

Pachetul de sesiuni de grup din Programul Team Coaching include:

 • 12 sesiuni de coaching de grup, fiecare avand durata de 180 minute.
 • Suport e-mail intre sesiunile propriu-zise;
 • Feedback / teme intre sesiuni;
 • La terminarea pachetului cand veti avea noi obiective de indeplinit, veti beneficia de aceste avantaje prin sesiuni individuale sau de grup, cat timp veti dori;
 • Sesiunile se realizeaza la sediul clientilor si sunt disponibile in limbile romana si engleza.
 • Prima sesiune de strategie de coaching este GRATUITA.

Programeaza acum aceasta sesiune de strategie gratuita utilizand agenda de programari: “Contact”, din dreapta sus a ecranului.

Sincronizam agendele si programezi o sesiune urmand pasii de AICI.

Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

 

Back to Top