Corporate Coaching.

"Dacă mediul nostru de lucru este uşor de înţeles chiar şi de către străini ... acest fapt uşurează şi colectarea înţelepciunii tuturor." Kio Suzaki

Corporate Coaching

F

iecare parte aparent distincta dintr-un intreg este potential periculoasa (si in general inutila), daca nu functioneaza in armonie. Cand esti cooperant si cauti semne de unitate, incepi sa vezi si sa simti conexiunile dintre toate lucrurile.

De vreme ce traiesti ca parte dintr-un intreg, observa cum incepi sa simti o legatura ce se formeaza cu viata ta, acolo unde lucrezi, sub toate aspectele ei, in loc sa imbratisezi separarea pe care o prefera ego-ul tau.

Recunoaste-te in orice persoana intalnita, in fiecare din cei din jurul tau… cu cat vei face asta mai mult, cu atat vei vrea sa ramai intr-o stare de cooperare, mai degraba, decat in una de competitie.

Practicand acest fel de a fi, vei constata un sentiment de implinire, care te-a ocolit pana acum, tine de sentimentul de apartenenta la intreg, de care ai inceput sa te bucuri.

 

 • Celor care inteleg ca: „O calatorie de o mie de mile, incepe cu un pas.”
 • Acelor care vor sa descopere metoda prin care pot reusi, ca: in loc sa preia ei toata sarcina sau sa incerce sa faca totul singuri, sa stie cum sa controleze toate problemele inainte ca ele sa existe.
 • Celor care se antreneaza sa devina observatori atenti, in armonie cu ei insisi si cu ceilalti. Prin puterea de anticipare dezvoltata, pot sa prevada o disputa, s-o epuizeze mental, intr-o fractiune de secunda, apoi sa neutralizeze energia negativa care s-ar fi declansat daca ar fi permis disputei sa aibe loc.
 • Acelor care aleg sa se comporte in asa fel incat sa nu provoace dispute, cum probabil faceau inainte, ci sa fie cei care le previn.

 • Devii un maestru al anticiparii, pe deplin capabil sa previi ca problemele sa se aglomereze pe capul tau, cu mult inainte ca ele sa se manifeste in realitate.
 • Detii instrumentele de baza, de care avem nevoie, si anume sa stim cum sa ordonam lucrurile si cum sa le intelegem. Sunt doua forme de creativitate, numite imaginatie si rezolvarea problemelor.

Surprinde momentul cand esti pe punctul de a invoca o regula ca motiv pentru a spune „nu”, unei persoane, care iti este coleg sau manager si, in loc sa faci asta, gandeste-te care ar fi urmarile daca nu ai spune nimic si te-ai multumi sa observi.

Cand iti vei schimba felul de a te raporta la rolul tau de conducator, vei constata ca sunt necesare foarte putine dispozitii pentru ca oamenii sa-si vada cum trebuie de vietile lor.

Toti oamenii stiu foarte bine ce vor sa faca, ce limite au si cum sa-si infaptuiasca visurile. Fii ingaduitor cu ceilalti, bucurandu-te de faptul ca felul tau de a conduce, lipsit de autoritarism, ii inspira pe ceilalti sa fie ei insisi.

Pachetul de sesiuni de grup sau individuale din Programul Corporate Coaching include:

 • 12 sesiuni de coaching de grup/individuale, fiecare avand durata de 180/60 minute.
 • Suport e-mail intre sesiunile propriu-zise;
 • Feedback / teme intre sesiuni;
 • La terminarea pachetului cand veti avea noi obiective de indeplinit, veti beneficia de aceste avantaje prin sesiuni individuale sau de grup, cat timp veti dori;
 • Sesiunile se realizeaza la sediul clientilor si sunt disponibile in limbile romana si engleza.
 • Prima sesiune de strategie de coaching este GRATUITA.

Programeaza acum aceasta sesiune gratuita utilizand agenda de programari si/sau datele de “Contact”, din dreapta sus a ecranului.

Sincronizam agendele si programezi o sesiune urmand pasii de AICI.

Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

 

Back to Top