Sales Coaching.

"Ştiu că nu aveţi nimic de aceea vă cer totul ca să puteţi avea totul!" ~ Antonio Porchia

sales-coaching_fixed (1)U

n strop si suvoiul porneste! De ce? Deoarece constiinta bogatiei este cu mult mai mult decat abilitatea de a obtine bani.

Este o mentalitate care te face sa vezi viata nu ca pe o lupta, ci asemeni unei aventuri magice, unde nevoile noastre sunt intampinate cu gratie si liniste.

Constiinta bogatiei este un mod de a gandi, un simt, nu doar sa crezi, ci sa stii, ca ceea ce iti trebuie, iti sta la dispozitie.

„Tot ceea ce suntem este rezultatul a tot ceea ce am gandit. Este fundamentat pe gandire. Se bazeaza pe gandire.” Buddha

Cand doua sau mai multe persoane se concentreaza pe acelasi obiectiv, intr-un mod armonios, acea forta creatoare se multiplica. De fiecare data cand ganditi, ascultati sau vorbiti, atunci „va focalizati”. Si observati-va credintele sau mai bine zis, tiparele mentale limitative. E bine sa fim capabili si sa primim ceea ce ne dorim sa se implineasca -> Credeti, actionati si fiti recunoscatori!

 • Celor care se simt vii si liberi; Relaxati si usori;
 • Acelora care experimenteaza: claritate, energie si putere crescute;
 • Celor care cred si se simt ca sunt merituosi, care fac ce le place, sunt increzatori si entuziasti;
 • Celor care rad, sunt bucurosi, recunoscatori si stiu sa se pretuiasca.

 • Cum este in interior, asa este si pe afara. De indata ce bunastarea si bogatia vor deveni o parte din cine esti in interiorul tau, ele vor aparea si in viata ta;
 • Practici si iar practici, intelegand ca esti o persoana magnifica, puternica, si poti invata sa lucrezi cu energia ta: Poti sa creezi bani fara efort, ca rezultat natural al felului in care traiesti, gandesti si actionezi.
 • Nu e suficient sa stii, sa citesti sau sa scrii despre abundenta. Esti Abundenta si Traiesti Abundenta.

Pune urmatoarea afirmatie intr-un loc unde sa iti fie permanent la vedere: Sunt moral, profitabil, sunt un geniu extraordinar, indiferent ce scrie in dosarul meu de la resurse umane sau in extrasul de cont bancar. Repeta-ti aceasta mantra pana devine felul tau de a fi. Vei resimti atunci o senzatie de pace interioara pe masura ce te eliberezi de chingile care te tineau strans de formele exterioare.

Vei fi placut surprins de cat de bine este sa iti schimbi convingerea ca ai succes numai daca faci bani.

Cu cat te concentrezi mai putin pe atingerea profitului - canalizandu-ti, in schimb energia pe cum sa traiesti in armonie cu toti ceilalti – cu atat o sa curga inspre tine mai multi bani si cu atat mai multe prilejuri de generozitate ti se vor ivi in cale.

Da-ti voie sa descoperi adevaratele dorinte ale inimii tale, amintindu-ti in acelasi timp, ca nimeni altcineva nu iti poate spune care sunt aceste dorinte.

Pachetul de sesiuni de grup din Programul Sales Coaching include:

 • 12 sesiuni de coaching de grup, fiecare avand durata de 180 minute.
 • Suport e-mail intre sesiunile propriu-zise;
 • Feedback / teme intre sesiuni;
 • La terminarea pachetului cand veti avea noi obiective de indeplinit, veti beneficia de aceste avantaje prin sesiuni individuale sau de grup, cat timp veti dori;
 • Sesiunile se realizeaza la sediul clientilor si sunt disponibile in limbile romana si engleza.
 • Prima sesiune de strategie de coaching este GRATUITA.

Programeaza acum aceasta sesiune de strategie gratuita utilizand agenda de programari: “Contact”, din dreapta sus a ecranului.

Sincronizam agendele si programezi o sesiune urmand pasii de AICI.

Suntem la un mail/telefon distanta 🙂

 

Back to Top