Misiune. Viziune. Valori.

Cand spui Dreams come TRUE Coaching by Elena Căpruciu te poti gandi la lumea visatorului, devenita realitate a lui Walt Disney. Prin realitatea autentica oferita de coaching te invit sa te gandesti si la realizarile pe care tu le poti avea in viata ta, la orice nivel: de a fi, a face, sau a avea.

DREAMS

Te invit sa privesti la ceea ce ai realizat pana acum, sa simti cum a fost sa rezolvi provocarile prin care ai trecut si te rog sa iti dai credit, pentru tot ceea ceea ce ai realizat.

Ceea ce devii tu, este cel mai de pret cadou pe care il poti obtine acum.

Ceea ce va aduce o valoare adaugata in calitatea vietii tale este faptul ca tu stii cine esti, si unde mergi, si lucrezi intens ca sa ajungi acolo.

COME

De obicei oamenii care se simt bine cu ei insisi, produc rezultate bune, si pentru ca produc rezultate bune, se simt bine cu ei insisi.

Asa ca ceea ce vreau sa fac eu acum este sa te sustin, sa te aduc la acea reactie in lant.

Sa te ajut sa faci acel prim lucru care sa-ti aduca satisfactie si sa te faca sa te simti bine cu tine. Iar in momentul in care tu incepi sa te simti bine cu tine, tu vei produce rezultate bune – iar aceste rezultate bune te vor face sa te simti si mai bine cu tine – si asa mai departe.

Tine minte, tu vei primi ceea ce cauti. Cauta si vei gasi. Intreaba si vei primi. Acesta este felul in care lucreaza creierul tau. Cand detii controlul acestui mecanism, iti poti schimba optiunile. Gandeste-te si dezvolta-ti intrebari noi, intrebari care iti pot da putere, intrebari care sa te duca spre evolutie.

Te invit sa reflectezi la acest adevar simplu: Intreaga lume poate fi schimbata, in orice moment cu o simpla intrebare noua. Tu poti schimba felul cum te simti, felul in care gandesti, inertia in care te afli si destinul tau, punandu-ti continuu intrebari noi.

Intrebarile noi, dezvolta incredere noua, ceea ce iti schimba complet imaginea despre sine, iti schimba comportamentul, iti schimba directia concentrarii tale. Intrebarile sunt sursa de la care tu primesti puterea care iti poate schimba viata.

TRUE

Eu pot realiza orice daca lucrez intens la asta. Pot sa rastorn orice scor, daca lucrez intr-adevar intens. Valoarea mea a fost si este evaluata de catre mine in functie de cat de intens lucrez.

Vreau intr-adevar sa aduc o contributie cat mai valoroasa in aceasta lume. Vreau sa fiu inspirata de bunatatea altor oameni. Imi place ideea despre generare, explorare, si comunicarea cunostintelor si experientelor, intr-un fel in care oamenii sa simta implinire, sa faca sens pentru ei, ca acestia sa poata sa evolueze si mai mult.

Lumea este asa cum o vezi. Mintea ta este sursa tuturor experientelor tale – daca nu-ti place ceea ce ti se intampla in viata ta, schimba ceea ce se intampla in mintea ta. Sunt langa tine. Ma bucur ca ne-am cunoscut 🙂

 

Back to Top