Sar in sus de bucurie

Îți scriu acum…la cald… din cuptorul propriilor încercări… din inima propriilor realizări 🙂

Vreau să îți spun, ceea ce probabil ai tot întâlnit în nenumărate formulări: să ai încredere în ceea ce îți dorești cu toată ființa ta!

Ai încredere + acționează!

Eu am început să mă recunosc.. în momentul în care fac ceva pentru o acțiune în care cred foarte tare…am așa o trăire puternică, încât expresia „sar în sus de bucurie” e mai mult decât câteva cuvinte cu efect vizual. Eu chiar sar în sus de bucurie!

Poate nu-i cine știe ce realizare acum, însă mai târziu îmi dau seama că deschid singură porțile trecerilor de la visare la realitate.

Am și uitat de obstacolele care mi-au dat bătaie de cap până acum… nu pentru că le-am șters cu vreun burete special, nici pentru că le-am scuturat sărind, ci pentru că ele s-au metamorfozat în curajul meu de a fi prezentă concret în lumea asta, aparent mare.

Și chiar dacă mi se întâmplă să primesc un feedback care-mi ține călcâiele prinse de pământ, nu într-un salt festiv…tot e motiv de auto-felicitare. Pas cu pas, acțiune cu acțiune văd ce funționează și ce mă aduce mai aproape de realitatea la care aspir.

 

Credit foto: Tablou de bucurie realizat de Val Vesa pe Unsplash