Coaching your Life: Cu tine, impreuna

Pe 26 iulie 2012, intre 19:00-21:30, la CROS – Learning House, zona Romana, are loc Coaching your Life: Cu tine, impreuna, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Capruciu.

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, ,,Coaching your life” are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

,,Cu tine, impreuna” este un workshop adresat tuturor celor care vor sa se (re)descopere pe ei insisi, sa se inteleaga mai bine, sa se accepte si sa se iubeasca mai mult. Relatia cu tine, asa cum te apreciezi tu pe tine, cu calitati, defecte, obiceiuri, comportamente, toate afecteaza relatiile tale cu cei din jur. Participantii vor avea parte de o sesiune profunda de coaching, vor invata cum sa-si alinieze gandurile si emotiile pentru a-si indeplini visele, cum sa scape de anumite temeri, de sabotorii care ii tin pe loc, cum sa-si modeleze personalitatea, talentele, pasiunile astfel incat sa isi atinga potentialul maxim.

Workshop-ul va fi sustinut de Elena Capruciu, Life & Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o experienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane.

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment accesati http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ sau o puteti contacta pe: [email protected], 0727299957