Traiam intr-o lume plina de ei si lipsita de mine

Buna dimineata, suflet drag.

Multumesc pentru ca existi in viata mea. Astazi mi-am dat seama ca sunt cel mai important om din viata mea. Parca de prea multa vreme am uitat ca exist si eu in viata mea. Traiam intr-o lume plina de ei si lipsita de mine. Voi, voi si iar voi. Cand intru si eu pe scena mea?

M-am obisnuit sa daruiesc tuturor celor din viata mea, dar cand ma asezam si eu la coada parca se terminau resursele si “inchidea la magazinul de vise”. Ajungeam in fata mea in weekend si ma obisnuisem sa primesc iubire cu portia. M-am privit, am zambit si mi-am oferit sansa sa ma renasc. Traiesc, visez, actionez si sunt constienta ca eu sunt cea care poate sa dea viata vietii mele.

Rup o fila de poveste si incep sa-mi rescriu povestea. Incep sa ascult vocea orasului, sa ma bucur de

lucrurile marunte, sa cant, sa zambesc vecinei de la etajul 3, sa spun multumesc oamenilor din viata mea, sa ma accept asa cum sunt si sa ma bucur ca sunt aici si acum.

Acum am drumul meu. Am mers o viata intreaga pe autostrada voastra. Acum am realizat ca nu acolo imi era fericirea. Inteleg, autostrada voastra avea mii de kilometrii, avea lumini si era populata. La ce bun? Cat platiti pentru a merge pe autostrada altora si cat de mult va bucurati de peisaj daca nu este al vostru? Sunt fericita! Drumul meu isi pastreaza simplitatea. Multumesc pentru ca in fieacare zi am puterea sa construiesc un drum al meu, care poate sa devina si calea voastra.

Relatia mea cu mine este pe drumul cel bun. Ma bucur in fiecare zi de calitatiile si defectele mele. Am incredere in mine si DA EU ALATURI DE MINE POT SA FIU FERICITA. Cred in schimbarea pe care o pot aduce in lume prin ceea ce sunt. Am descoperit ca sunt OM si nu un robot setat sa traiasca cu un soft scump si nepotrivit.

Multumesc mie pentru ca exist in viata mea. Te sarbatoresc in fiecare zi si astfel pot sa fac cinste celor din jurul meu. Iubindu-ma pe mine pot sa va daruiesc iubire pura voua si tuturor celor din jurul vostru.