Coaching your life

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

COACHING YOUR LIFE - workshop de Life Coaching

In fiecare luna poti experimenta coaching-ul alaturi de Elena Capruciu. Fie ca ai ajuns la pensie sau te afli pe bancile facultatii, fie ca esti prins intre job si familie, workshop-ul Coaching your life are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii cu adevarat fericit.

Temele abordate sunt inspirate din viata de zi cu zi: pornind de la frici, relatia de cuplu, familie, copii, stresul de la munca, ce vrem sa facem cu cariera noastra, pasiuni si pana la cum sa avem obiceiuri mai sanatoase, sa facem mai mult sport sau sa redescoperim adrenalina.

EDITIA 1:

TEMA: Cum sa scapi de FRICI / TEMERI

Toti avem frici: frica de a vorbi in public ( una dintre cele mai raspandite); frica de moarte, desi nu ne place sa ne gandim prea mult la asta, ideea ca am putea sa nu mai existam ne sperie foarte tare; frica de esec, de a fi judecat, de a dezamagi, nu ne place cand simtim ca o dam in bara si ceilalti se uita urat la noi; frica de singuratate si multe altele.

Toti le avem, dar oare cati cauta sa le rezolve? Preferi sa traiesti toata viata cu ele sau sa le elimini? Tu alegi!!!

CAND: 23 noiembrie 2011 - 18:30-21:00

UNDE: Vom mentiona in curand si locatia.

PARTICIPA:

Pretul biletului de participare este de 25 euro .

Inscrierile se fac in functie de locurile ramase disponibile trimitand: numele, prenumele, copia scanata a efectuarii platii la adresa de mail: [email protected]

Oferta: Daca te inscrii pana pe 14.11.2023 ai o reducere de 5 euro.

Plata se face prin transfer bancar/mandat postal – plata in lei / euro pana la data de 22.11. 2011, la cursul BNR din ziua respectiva in conturile:

RO09BACX0000000161203000 RON / RO79BACX0000000161203001 EURO

 

Leave a Reply

(required)

(required)