A venit vacanta..cu trenul din Franta…

Cel putin asa strigam cat puteam de tare cand eram mai mica, adorand ideea de libertate care se ascundea in spate. In nici un caz sa nu te gandesti ca in restul anului eram prizoniera in vreun fel, doar ca in vacanta aveam impresia ca puteam sa sar pana la nori, puteam sa alerg si sa ma intorc in punctul initial intr-o milisecunda… puteam sa distrug orare si norme si sa zambesc in fiecare moment.

www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life

Cam asa a fost si la workshop-ul de la inceputul acestui August: plin de culoare, fara limite, asteptari sau reguli. Complet iesit din tipare, eu una m-am jucat pana si Sticluta cu otrava si Ascunselea..antrenata fiind de Sofia (un ingeras de copil energic si superb).

www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life

Pentru ca desenele au surprins sentimente si trairi, participantii au dat glas unor adevarate capodopere. Asa l-am cunoscut pe Octopus, mi-am amintit de rasarituri la Malul Marii, am cules roadele din Pomul Vietii sau am conturat Portativul Zambetelor.

http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/

Voi nu stiti, a fost o seara atat de antrenanta incat nimeni nu si-a dat seama ca si Goovy a fost in vizita. Mi-a scris cu praf de stele si mi-a spus ca oamenii sunt frumosi cand se bucura, cand au energie si cand…nici nu stiu ce cuvant sa mai folosesc. Poate cand sunt ei insisi, ca Floarea Soarelui – colorata si frumoasa, mareata si semeata in calea furtunii 🙂

http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/

Acum nu ne mai ramane decat sa ne aruncam si in aventura Sufletului de pe 29 August!

http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/

Ce zici? Ni te alaturi in seara in care povestile sunt D’ale Sufletului?