De vorba cu sufletul meu

Suflet drag, astazi am hotarat sa ramai langa tine cel putin pana la finalul acestei vieti. Cand ai venit tu pe lume m-am bucurat pentru ca am invatat sa respir pentru prima oara, apoi respiratia a facut parte din fiecare clipa a existentei mele, am inceput sa cred ca o merit si am inceput sa nu te mai ascult pe tine, suflet drag.

Emotii, simtiri,sentimente…la ce bune? Din ce piata putem sa cumparam sentimente de calitate, cat costa emotiile puternice si pure, ce reducere se aplica simtirilor profunde? Hm! Dupa ce am invatat sa respir ascultandu-mi sufletul, dupa ce am facut liniste in interiorul meu am aflat ca sentimentele, emotiile, simtirile se afla acolo unde incepe viata si cresc acolo unde se traiesti.

-Suflet drag, vreau sa fiu fericita…

-Draga mea, spune-mi ce faci astazi pentru asta?

-Hm…..buna intrebare, nu te credeam asa inteligent!

Cand o sa incepi sa iti cunosti corpul, sufletul si mintea si cand o sa incepi sa le consideri suficient de inteligente pentru a fi ascultate va incepe cu adevarat aventura vietii tale. Se stie ca in ultima clipa a existentei noastre stim ca sfarsitul buy viagra o sa vina, simtim cum viata se sfarseste….Sa fie oare acela momentul in care ne ascultam sufletul pentru a doua oara? Pai da…

Sufletul vorbeste atunci cand venim pe lume si ne invata sa respiram, sufletul vorbeste atunci cand viata se sfarseste si ne invatam sa dam drumul respiratiei. Ce se intampla in rest? Cati dintre noi invatam sa ne ascultam sufletul si in restul vietii?

De doua ori in viata sufletul tau vorbeste si iti este garantat sa il auzi, iar in rest e nevoie sa-l consideri suficient de inteligent incat sa-l asculti, e nevoie sa-l lasi sa-ti vorbeasca… caci el iti spune adevarul de fiecare data.

Invata limba sufletului tau si lasa-l sa-ti vorbeasca, asculta-l si da-i crezare de mai mult de doua ori in viata ta.