Tu - Profesionistul

Am tot vorbit despre o atitudine BEST demna de urmat anul acesta. Acronimul vietii tale: Bani, Energie, Siguranta si Tu, reprezinta o resursa pe care tu o poti folosi pentru a fi implinit si fericit.

Tu! Pentru ca totul incepe cu tine si tot ceea ce e important pentru tine.

Asadar… Cine esti TU? Ce anume te diferentiaza, te ambitioneaza si te ajuta sa ai succes?

Cum vrei sa arate viata ta profesionala si cum e ea de fapt? Esti pe drumul cel bun?

Stiu..mai mergi pe la cursuri de specialitate, training-uri, mai citesti o carte in domeniu si, poate chiar urmaresti speakeri motivationali. Asta, in general se numeste dezvoltare. Cu toate acestea, esti pe drumul cel bun?

Am trecut de intrebarea Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Dupa o varsta, mai rar gasesti raspunsuri ca astronaut, cantareata, magician sau alte cele. Acum, tot auzi ca trebuie sa pui pasiune in tot ceea ce faci.. ca trebuie sa-ti placa.. si ca succesul depinde de vointa si
curajul tau de a reusi in viata. Ei bine da, in mare parte e adevarat. Asemenea talentului, pasiunea exista… si ca ea sa creasca trebuie sa fie insotita de multa munca si dedicare.

Daca vrei sa aflii mai multe despre cum sa creezi raportul intre talent/pasiune vs munca/dedicare, iti recomandam serviciile Dreams come TRUE - Business Coaching by Elena Căpruciu, ajutandu-te sa iti indeplinesti visele.