Business Coaching-ul in compania mea

Probabil ca ai tot auzit in stanga si in dreapta, cat de revolutionar este procesul numit „Coaching”. Departe de gandul antrenamentelor sportive, coaching-ul de astazi, reprezinta o metoda de imbunatatire a performantelor, directionata catre 2 arii majore de interes: Viata Personala si Lumea Business, pentru care alocam din timpul, energia si neuronii nostrii, zi de zi.

Business Coaching-ul reprezinta un instrument valoros, prin care se obtin rezultate exceptionale lucrand concret pe obiectivele tale si ale companiei in care lucrezi. Bine, bine…si intrebarea ramane ce poate face Business Coaching-ul pentru compania mea? Ei bine, o parte insemnata din beneficiile pe care coaching-ul le aduce sunt:

  • Un mediu de lucru vizibil mai bun: in care angajatii sunt mai relaxati si motivati, obtinand astfel, mult mai eficient, rezultatele pe care le urmaresc. O atmosfera mult mai placuta care te atrage si face ca trezitul dimineata sau traficul, sa dispara de pe lista „lucrurilor pe care vreau sa le fac sa mearga”.
  • Rezultate exceptionale, ce deriva in cifra de afaceri, cash flow-ul companiei si alte instrumente care iti arata ca succesul tau este autentic.
  • Dezvoltarea unui mod de lucru eficient: Time management echilibrat, prioritati corect stabilite, manageri si lideri care ajung sa se bucure de secretele comunicarii cu echipele lor si de modul armonios de lucru.
  • Angajatii au posibilitatea sa isi dezvolte anumite abilitati si aptitudini care sa-i ajute in activitatea lor: comunicare foarte buna cu clientii companiei, spirit de echipa real, initiativa si creativitate in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.
    Utilizarea resurselor companiei - umane, financiare si logistice - la capacitate maxima.

Si lista poate continua. Importante sunt in primul rand obiectivele cu care vrei sa lucrezi intr-un program de coaching si dorinta de a te bucura de rezultate, mult mai bune decat in prezent!

Acum, in momentul in care te hotarasti sa implementezi un proces de coaching de calitate, adaptat nevoilor si obiectivelor companiei tale, ai garantate rezultatele dorite.

In aceasta directie, prin Dreams come TRUE Coaching, Elena Capruciu lucreaza cu cele mai bune tehnici de coaching pentru ca tu sa te bucuri cu adevarat de rezultatele muncii si implicarii tale profesionale.

Responsabilitati executive sau non-executive, forte de vanzari duse pana la cel mai complex nivel de accelerare, echipe care au nevoie de coerenta si integrare, lideri in formare sau manageri care au nevoie de suport pentru a-si depasi limitele si a deveni exceptionali… si orice alt obiectiv clar si specific domeniului tau de activitate, pot deveni trepte, in drumul tau, de a-ti transforma visele in realitate.