Coaching your Life: Eu si relatiile din viata mea

Pe 5 iulie 2012, intre 19:00-21:30, la CROS – Learning House, zona Romana, are loc Coaching your Life: Eu si relatiile din viata mea, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Capruciu.

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, ,,Coaching your life” are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

,,Eu si relatiile din viata mea” este adresat tuturor celor care vor sa se descopere si sa inteleaga cum sa aplaneze conflictele, neintelegerile cu alti oameni, cum sa se deschida si sa capete mai multa incredere, cum sa relationeze, comunice cu ceilalti intr-un mod natural si sa transmita exact mesajele pe care le vor, cum sa asculte si sa se faca ascultati, cum sa empatizeze si sa-si imbunatateasca relatia cu persoanele din jurul lor, pornind de la familie, prieteni, iubit/ iubita, colegii de munca sau de facultate etc.

Workshop-ul va fi sustinut de Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o experienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane..

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment accesati http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ sau o puteti contacta pe:

[email protected], 0727299957