Onorari de sentimente!

Ce oare as mai putea sa-ti spun valoros? Ceva ce tu inca nu ai descoperit?

De te-as avea in fata, ti-as spune cu toata increderea ca esti un om minunat! Stiu ca valorile care iti ghideaza lumea sunt ale tale dintr-un motiv anume, si cred ca ar fi cazul sa le onorezi, daca nu o faci deja!

Eu, cat si cei din echipa mea, am trecut prin multe probe asemeni eroilor din poveste… si… usor mi-am dat seama ca fiecare dintre noi avem o poveste de spus pe lumea aceasta, cu incercarile proprii. Sunt aici, ajutorul atipic din poveste, la un apel distanta gata sa te ajut cu resursele de care dispun. Vestea cea mare e ca aceste resurse sunt legate de energia noastra, de increderea in realizare, de bucuria calatoriei, nu doar de tehnica unui proces de coaching.

6bf9dd14a50a9e501510f0efd12708b9Sunt momente in viata despre care spunem ca ne sunt familiare deja deoarece am dobandit o anumita experienta in a le trai. Daca am sparge putin gheata confortului am observa ca inca mai avem multe de explorat, evident daca ne si dorim cu adevarat. Pana la urma oamenii chiar sunt fiinte unice si creative, asa ca prin simplul gest de a a da frau liber dorintelor putem explora momente care de obicei ne scapa din vizor.

Ce fain ar fi… ca fiecare, onorandu-si valorile si credintele sa contribue benefic la a aduce stralucirea in societatea in care traim. Increderea, bunastarea, compasiunea si luminozitatea sa fie atat de tangibile incat te-ai putea rasfata cu ele, in fiecare secunda din zi si din noapte.