Ne topim dupa…

Misterele inimii si orice alt lucru, gest sau gand care ne face sa zambim pe bune, fara sa ne fie mai apoi teama de reactii, prejudecati, perceptii si proiectii ce vin din exterior.

Viata traita dupa pofta inimii, caci ea este o suma de atitudini atat de des scoase din context. Cred ca este de datoria fiecaruia sa caute intelesul fara sa analizeze pana la epuizare tot ceea ce este mai mult decat evident, tot ceea ce merita trait.

Curajul de a fi, a vrea si a realiza. Nu-i de gluma aici caci exista multe lucruri de care nu nworth melting fore putem dezice, primul fiind: Sinceritatea cu care ne traim viata!

Mecanica. Oooops. Stop! Cred ca aici trebuie sa-ti spun ca ma refer la mecanica din mintea copiilor, nu a adultilor. Ma refer strict la acele rotite de pun intrebari si fac viata sa fie mai frumoasa, mai posibila, complet traibila!

Très fort zice francezul cand vorbeste cu multa ardoare. Pana la realizare, dincolo de panzele albe, spunem noi cand tratam orice vis cu seriozitate maxima…adica de fiecare data!

Si cel mai interesant, ne topim dupa acei oameni a caror pofta de viata nu degera cand da inghetul si nici nu se evapora pe timp de canicula. Asa ca tine atunci cand crezi tare de tot in ceva si te conectezi la izvorul tau nesecat de resurse si idei marete!

Cred ca stii deja ca totul se intampla cand inima ta da pe din afara de emotii pozitive. De ce crezi ca fericirea, abundenta, satisfactia visului implinit si beneficiile fiziologice sunt corelate din ce in ce mai mult cu o inima deschisa, linistita, darnica si plina de compasiune?