Miros de stejar intr-un birou de sticla…

…intelepciune si perspicacitate in costumul carierei pe care ti-o construiesti, fie ca esti liber profesionist sau detii o pozitie de management, fie ca te afli la inceput de drum sau deja ai ani de cand iti tot conturezi viata profesionala.

Hai sa anulam antiteza si sa renuntam la paradigmele care tot ce fac e sa ne incurce la propriu!

Cum ar fi daca te-ai dezbraca de costumul sufocant si greu al responsabilitatilor traite la superlativ?

Cum ar fi daca ai alege o tinuta cambrata pe corp, pe un stil office SMART, in care sa te simti cu adevarat bine, in care sa ai energie sa iti aduci contributia in lume dupa cum ai visat candva, pe vremea cand credeai mai mult ca poti aduce o contributie valoroasa Universului tau?!

goal setting

Oamenii invatati spun ca situatiile problematice sunt cele care necesita intelegerea noastra clara, eliberata de orice forma de indoiala sau prafuita cu deziluzii. Ca rezultatele de scurta durata sunt ca apele incalzite de soarele varatic: le apreciem doar sezonal ignorand posibilitatea de a ne bucura de ele pe tot parcursul anului.

Apropo, te-ai oprit vreo secunda in ultima perioada pentru a-ti verifica planul de actiune? Pentru a te bucura de indeplinirea unor dorinte si pentru a-ti lua gura de energie de care ai nevoie in a continua?

Stim ca este dificil de multe ori sa spui “acum ma opresc ca sa respir adanc si sa ma bucur de realizari” pentru ca intervine un stres numit deadline. Asa am descoperit cat este de important pentru un angajat ca tine sa se menajeze pe durata pistei, daca vrea sa reziste pana la linia de sosire.

Corporate Coaching by Elena Capruciu

Cum asa? Ei bine, prin programe care aduc o congruenta puternica valorilor personale sau protejarii fiintei ca intreg: Corp – Minte – Emotii. Corporate Coaching sau Emotioal Safe Training & Coaching sunt doar 2 din multele programe pe care le-am pregatit pentru tine, pe cand ne auzim pentru o sesiune Pro Bono?