cu o ora in urma si 7 minute inainte: atemporal

Lucrez cu oamenii de cand imi pot aduce aminte, si o fac pentru ca de fiecare data am senzatia ca aduc o contributie frumoasa intr-o lume pe care o impartim.

Trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult Oamenii Vii!!! Oamenii aceia care te inspira prin felul lor de a fi… alaturi de care petreci ore in sir fara sa te saturi vreodata.

Imi plac oamenii vii pentru ca stiu sa se bucure de diminetile lor si de zilele la birou, intelegand ca mai tot ce fac depinde de o claritate a intentiilor si deciziilor lor.

Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu

Apropo, te-ai gandit vreodata cate zeci de mii de decizii luam intr-o singura zi? Imagineaza-ti ca incepem dimineata devreme, cand alegem in ce bol sa servim micul dejun, cate lingurite mancam si terminam seara cand ultima decizie e sa spunem noapte buna gandurilor cu intentia de a ne odihni.

Imi plac oamenii vii pentru ca mi se par cei mai frumosi oameni, radiind de fericire si luminozitate. Eu una-i recunosc foarte usor, pentru ca sunt cei care, atunci cand incep sa-ti povesteasca visul lor, imediat ajungi sa simti ca faci parte din poveste. Ca e realizabil, iar aceasta incredere pe care ei o ofera acelui vis este mai mult decat molipsitoare, e inspirationala!

Imi plac oamenii vii pentru bunatatea care-i caracterizeaza. Si pentru creativitatea lor de-a dreptul delicioasa. Sunt cei care nici macar nu mai stiu cum se scrie o fraza negativa, d’apai sa conceapa una.

Dreams come TRUE

Acesti oameni traiesc intr-o lume putin aparte decat cea despre care auzim la stirile de la ora 5 sau despre care mai citim pe ici colo. Este o lume atemporala, ca si cand sunt cu ora in urma ritmului impus de secolul vitezei, si in acelasi timp sunt cu 7 minute inaintea multora, reusind sa-si atinga obiectivele si avand timp sa se si bucure de rezultat.

Consider ca ei au inteles ca, prin deciziile lor, au puterea sa depaseasca orice problema de grad superficial, care azi ne pune punga de cearcane sub ochi sau ne obliga sa ne vedem cu prieteni dragi mai rar decat ne-am dori.

Eu, alaturi de echipa mea am descoperit un mod prin care putem la propriu sa ajutam pe oricine isi doreste sa intre in categoria Oamenilor vii. Iti imaginezi cum ar fi sa renunti la stresul de rutina, sa te bucuri de frumusetea acestei atemporalitatii - cand totul, dar absolut totul are inceput si sfarsit - si toate acestea fara a te simti vinovat, epuizat sau prada usoara pentru obiceiurile vechi?

Customer Care Service Coaching by Elena Capruciu

Customer Care Training & Coaching este unul din secretele noastre, dar mai multe ti se clarifica in momentul in care alegi sa explorezi cu noi oportunitatile pret de o limonada revigoranta.