La limita dintre cerere si oferta, cand subconstientul e furnizor

Daca esti o persoana vigilenta, trebuie sa fi remarcat faptul ca majoritatea oamenilor recurg la rugaciune / cerere si sau meditatie constienta analitica sau concentrativa, doar dupa ce orice alta abordare a esuat. Astfel ei se roaga printr-o simpla insiruire rituala de cuvinte vidate de sens.

Si, de vreme ce este garantat faptul ca majoritatea celor care se roaga fac acest lucru doar dupa ce orice altceva a esuat, recurg la rugaciune cu mintile pline de frica si indoiala, rezultatul nu este pe masura dorintelor. In acest caz frica este tipul de emotie pe care o primeste furnizorul, in cazul nostru destinul, universul, inteligenta infinita etc si asupra careia actioneaza.

un cafeDaca te rogi pentru ceva, dar iti este frica in timp ce te rogi ca s-ar putea sa nu primesti acel lucru, sau ca rugaciunea nu iti va fi ascultata, rugaciunea ta este ca si anulata.

Uneori, rugaciunea duce la realizarea lucrului pe care il doresti. Daca ai trait vreodata experienta implinirii unei anume rugaciuni, aminteste-ti ce stare de spirit aveai in timp ce te rugai si vei avea certitudinea ca teoria descrisa aici este mai mult decat o teorie.

Metoda prin care poti comunica cu Inteligenta Infinita este foarte asemanatoare cu cea prin care vibratia sunetelor este comunicata prin radio. Daca intelegi principiul de functionare al radioului, cu siguranta ai habar ca sunetul nu poate fi transmis pana nu se transforma intr-o anumita vibratie pe care auzul omenesc nu o poate detecta. Statia radio preia sunetul vocii umane si il modifica intensificand vibratia de milioane de ori.

Doar in acest fel energia sunetului poate fi comunicata prin intermediul spatiului. Dupa aceasta transformare, energia (care luase la inceput forma vibratiilor de sunet) este transmisa aparatelor de radio care o reconvertesc la nivelul vibratiei ei initiale astfel incat sa poata fi recunoscuta ca sunet.

Subconstientul este intermediarul care traduce rugaciunile in termeni pe care Inteligenta Infinita ii poate recunoaste, prezinta mesajul si livreaza raspunsul sub forma unui anume plan sau a unei anume idei in scopul obtinerii obiectelor rugaciunii. Intelege acest principiu si vei afla de ce simpla citire a cuvintelor dintr-o carte de rugaciuni nu poate si nu va servi niciodata drept agent de comunicare intre mintea umana si Inteligenta Infinita.

DE RETINUT

Subconstientul tau se poate hrani cu ganduri aleatoare - cu ganduri de infrangere sau cu ganduri de succes si bogatie. Alegerea este a ta: rezultatul iti poate aduce succesul sau esecul. Intelege care sunt cele sapte emotii negative majore descrise aici si asigura-te ca nu isi vor gasi niciodata salas in mintea ta.

In acelasi timp, intelege si valorifica la maximum toate emotiile pozitive atotputernice. Dincolo de mintea limitata domneste Inteligenta Infinita, la care mintea ta se poate racorda ca la un radio, emitand si captand in acelasi timp. Energia intregului Univers te poate ajuta ca rugaciunile tale sa isi afle raspuns. Zi de zi cladeste puterea de a te folosi de un subconstient puternic. Astfel, in curand iti vei controla impulsurile initiale care stau la baza oricarui plan sau a oricarei activitati.

Aminteste-ti in fiecare moment al zilei ca omul este pe atat de important pe cat ii sunt gandurile de importante.