Joc si joaca

Uneori cuvintele sunt de prisos. Ce sa-ti spun? Cum am ajuns sa trasez aceasta concluzie evidenta? Ei bine, prin prisma experientelor frumoase, recent traite de echipa Dreams come TRUE Coaching.

IMG_5078

Un weekend la munte, 70 si de persoane reunite de un teambuilding invaluit in mister, in poveste, in joc si joaca. Colegialitate! Entuziasm! Respect! Veselie! (Meta)Comunicare! Cunoastere! Momente impreuna! Fair play! Incredere! Implicare 100%!

In caz ca nu ai aflat pana acum, noi cei ce purtam culoarea mov a obiectivelor realizate inzecit, concepem teambuilding-uri care sa ne lase fara grai la ceremonia de incheiere. Si asta este un lucru bun, pentru ca energia emotiilor respective ne confirma reusita, ne ajuta sa ne inclinam cu modestie in fata participantilor si ne da curaj pentru urmatoarea provocare!

Si nu vorbim la trecut. Povestea respectiva abia acum a inceput, intr-un cadru perfect de joc si joaca, care nu cere neaparat remiza, pentru ca se deruleaza neobosit, cu placere intre colegi.

2024-02-20 15.10.27

In lipsa cursurilor si a formalitatilor conventionale ale unui training, s-a putut experimenta direct cum e sa beneficiezi de resurse limitate si totusi sa creezi ceva rezistent. Cum ajutorul reciproc, indemanarea, rabdarea si creativitatea ne stau in varful degetelor gata spre a fi utilizate.

Cea mai semnificativa, si evident pertinenta lectie a fost primita cu zambetul pe buze. Oamenii cu care am lucrat s-au cunoscut mai bine, si nu o spun pentru ca am primit feedback direct de la ei, ci pentru ca am vazut acest lucru, chiar si in momentul plecarii. Si ne bucuram tare mult 🙂

2024-02-21 11.59.05

Ca de fiecare data, suntem onorati sa intalnim grupuri unitare, care inteleg ca regulile cantonamentului sunt puse tocmai spre a facilita valoarea anticipand intentia reusitei.

Tu stiai doar ca responsabilitatea si maturitatea merg de mana cu trairea autentica si veselia. Continuarea povestii nu este „au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Si asta pentru ca mai sunt multe de spus aplicand la birou acelasi fair play al unei echipe cu suflet care stie sa-si faca momentele impreuna memorabile!