Dosarele X si al 6-lea simt in viata de zi cu zi

Vei deschide poarta Templului Intelepciunii, si oare ce vei descoperi? Drumurile glorioase ale aventurii creatoare apar ademenitoare pe calea catre bogatie.

Acest principiu este cunoscut ca fiind al saselea simt, prin care Inteligenta Infinita poate fi accesata, fara nici un efort din partea cuiva si fara nici o cerere expresa, cu o anume persoana. Acest principiu este o culme a filozofiei, nu doar surse de inspiratie neveridice pentru scenarii SF. El poate fi asimilat, inteles si aplicat doar prin aplicarea prealabila a celorlalte concepte mentionate in articolele anterioare si anume:

DORINTA, care este si primul pas care duce spre realizarea abundentei!!!
CREDINTA, Autosugestia, Know-how-ul, Imaginatia, Planificarea organizata,
DECIZIA FERMA, Perseverenta, Mintea subconstienta, Transmutarea energiei sexuale,
Creierul, Al saselea simt si Cum sa scapi de fantomele fricii.

Al saselea simt este o parte din subconstient care este cunoscuta sub numele de imaginatie creatoare. A fost denumit si “statie de receptie” prin care ideile, planurile si gandurile ne vin in minte, aparitii cu care de altfel suntem obisnuiti numai ca le spunem fler, intuitie sau inspiratie.

swim with dolphinsAl saselea simt sfideaza descrierea! Nu poate fi descris unei persoane care nu a stapanit celelalte principii ale acestei filozofii, pentru ca o asemenea persoana nu stie si nu are experienta necesara cu care cel de-al saselea simt sa poata fi comparat. Intelegerea celui de-al saselea simt nu vine decat dinlauntru, prin meditatie motivata de dezvoltarea mentala.

Cu ajutorul celui de-al saselea simt vei fi avertizat de pericolele iminente la timp pentru a le evita si vei afla ocaziile favorabile la timp spre a le imbratisa.

Exista o putere, sau o Cauza Prima, sau o Inteligenta care patrunde orice atom material si inglobeaza fiecare unitate de energie perceptibila pentru oameni; ca aceasta Inteligenta Infinita transforma ghinda in stejar, face ca apa sa curga spre poalele dealului conformindu-se legii gravitatiei, noaptea urmeaza zilei, iarna, verii, fiecare pastrandu-si locul potrivit si relatia fata de ceilalti.

Aceasta Inteligenta poate, prin principiile acestei filozofii, sa fie aplicata in scopul convertirii dorintei in forme concrete sau materiale.

mate-dna-dnk-medical-genes-photos-pictures-555395-704x318

Bine, bine, idei rupte sau nu din meditatia asupra fantasticului, intrebarea logica ar fi: Cum sa imi dezvolt acest al saselea simt?

Si raspunsul: Undeva in structura celulelor cerebrale exista un organ care primeste vibratii de gandire numite cu un termen generic “fler”. Pana in prezent, stiinta nu a descoperit unde este localizat acest organ al celui de-al saselea simt, dar acest lucru nu este prea important. Ceea ce conteaza este ca oamenii primesc cunostinte corecte prin alte surse decat simturile. Astfel de cunostinte sunt, in general, dobandite atunci cand mintea se afla sub influenta unor stimuli extraordinari.

Orice stare de urgenta care trezeste emotii si accelereaza bataile inimii poate, si in general chiar pune in functiune cel de-al saselea simt. Orice sofer ce a avut un accident de masina stie ca, in asemenea situatii, al saselea simt intervine adeseori si ajuta ca, in miimi de secunda, sa fie evitat un accident.

Cea mai mare receptivitate a mintii mele la idei, ganduri si cunostinte sunt cele care imi parvin prin intermediul celui de-al saselea simt. Tu ce parere ai despre aceasta afirmatie?