Coloana Infinitului

…Stiu, esti de acord cu mine ca aceasta este una din operele de geniu ale lui Brancusi, reprezentand elemente bine incifrate in AND-ul national prin nevoia de a crea lucruri frumoase si simple care aduc omul in armonie completa cu societatea.

Am citit multe lucruri despre aceasta sculptura care te lasa fara grai cand o ai in fata. Una din informatii indica faptul ca, tentative de a crea o Coloana a infinitului au existat si pentru alte meleaguri straine, insa capodopera a fost deplina la Targu Jiu. Din nou, ADN national la mijloc.

Insusi Brancusi afirma ca: „Realitatea pe care Stalpul – laolalta cu celelalte doua semne de piatra ale mele – o intrupeaza este avantul, constiinta nuntii ce o sarbatorim cu nesfarsitul univers, dorul ce-i insufleteste pe eroi spre absolut.”

Acum sunt convinsa ca ai intrat putin in ceata si te intrebi care e rostul acestui articol? Ei bine, priveste-l ca pe o invitatie la a fi complet in ratiune si emotie astfel incat, inclusiv la locul de munca sa te poti bucura de experiente deosebite, iar rutina zilelor lucratoare sa fie inlocuita cu creatia de geniu pe care o visezi. Regaseste in tine ADN-ul national din Coloana Infinitului si indrazneste sa vorbesti despre viata si implinire, despre creatie si eternitate…sa dai sens tuturor activitatilor pe care le intreprinzi.

Si pentru ca, de cele mai multe ori, intram in coleziune cu mesaje motivationale care nu ne rezolva problemele, ne plictisim de retetele “cum sa…” si uitam sa zambim, iti propun sa cauti Rigoarea in tot ceea ce faci. Da, da… rigoarea ar putea fi o parte din solutie, daca-i dai o sansa bine inteles.

Acum, daca mai ai nevoie si de putin ajutor sa faci lucrurile pe bune, fara sa renunti la jumatatea drumului, scrie cu incredere un e-mail pe [email protected] si vei vedea ca rezultatele la care visezi nu sunt chiar asa de imposibile.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Nu imi doresc sa fiu la moda. Tot ceea ce este la moda, dispare apoi odata cu moda…Nu conteaza daca, din contra, munca ta este contestata in prezent. Pentru ca atunci cand intr-un final va fi inteleasa, ea va exista in eternitate.” Constantin Brancusi

PS: de ce nu, in primul weekend cu soare iti iei prietenii si faci o excursie pana la Targu Jiu sa te bucuri de energia complexului creat de Brancusi 😉 Sunt convinsa ca o sa iti prinda bine.