Ce anume este important pentru mine?

Oooo da… iată genul acela de întrebare care implică puțin fitness cerebral. Pregătit(ă)?

Ne înfruptăm zilnic cu tot felul de idei și dorințe, astfel că, ajungem să punem pe noi kilograme în plus de fantezie. Noroc că aceste kilograme nu se văd așa cu ochiul liber. Să fie noroc? Oare?
Cred că sunt mai păcătoase decât kilogramele fizice pentru care alergăm în parc să le dăm jos.

Nu am controlul zilei de mâine, ci al momentului de acum. Prin urmare, aleg să mă focusez pe ce consider că merită interesul meu. Iată… îți scriu și este o alegere dintre cele multe care contează pentru mine.

Și vreau sincer să îți spun, că am o trăistuță de lucruri importante. Pe categorii, de la familie, la carieră, la spiritualitate, la pasiuni, la societate, la cine sunt eu și la cine pot fi eu!

Pe vară, un om înțelept mi-a spus că: ceea ce mintea ta cunoaște, ochii tăi pot să vadă! important
Și am stat și m-am gândit… mintea mea chiar e atentă la ce este realmente important pentru mine? sau se mai lasă furată de strălucirea unor diamante mai micuțe?

Ce am descoperit, nu pot să zic că m-a șocat foarte mult. Mai degrabă m-a pus pe gânduri. Niște gânduri atât de active, încât am început să fiu mai pornită să acord atenție și timp acelor fapte prin care funcționez în deplin acord cu valorile mele.

Vezi tu, undeva în adâncul ființei noastre zace un instrument ale cărui sunete puternice, clare și cristaline ne în(cântă)drumă. Ele țes o coregrafie a propriei existențe, care ne permite să ne exprimăm liber, după cum suntem fiecare: unici, plini de resurse, creativi și frumoși în felul nostru.

E tare bine să știi care îți sunt valorile, să le observi cum iau pauză sau când au câte un solo în viața ta. Să îți asculți propria muzică. Și este și mai bine să vezi când deciziile și acțiunile tale se aliniază astfel încât să reflecte ceea ce tu vrei, acel ceva în care tu crezi cu adevărat.

Curios, această întrebare atât de utilă este asemeni unui fenomen astronomic rar, cum ar fi alinierea giganților din Calea Lactee. Spre deosebire de mișcările planetelor, tu ai posibilitatea să te miști în Universul reprezentat de viața ta. Să faci acele alegeri care să te ajute să creezi noi tipuri de rarități. Și de întâmpini greutăți, fii convins că sunt oameni pe lumea asta care te pot ajuta…căci și ei își urmează propria muzică.