Aruncatorul de stele de mare

Ti s-a intamplat vreodata sa te indragostesti de o idee? Si sa fie o iubire pe bune, nu din cele comerciale care dureaza doar 3 ani?!

Eu da… si zice sa acord atentie viitorului pentru ca acolo este locul unde imi petrec restul vietii ~ citat din Joel Barker. Si este perfect adevarat… la ce indraznesti sa aspiri si miscarea pe care o adopti in consecinta cladesc azi, ziua de maine.

Ca e vorba de scop in viata, de viziune, sau de claritatea dorintelor, cred ca tot ceea ce conteaza este sa ramai fidel propriei persoane. Si sa te asculti cu adevarat, pentru ca ai multe de impartasit! Si in acleasi timp, sa te vezi cu adevarat, asemeni prietenului din selfie care de cele mai multe ori apare spontan, iti seamana leit, si zambeste fermecator.

ff5192c7271368ed69d9af45874d4b38Aruncatorul de stele de mare este omul care face din plimbarea matinala pe malul marii o actiune de desavarsire a creatiei. Este cel care alege sa comunice cu lumea intreaga si sa salveze cat mai multe vietati marine ce au fost aduse la tarm de valuri involburate. Este cel caruia nu-i pasa ca iese din conventionalul mentalitatii celor din jur, si face lucruri pentru ca el crede cu adevarat in ele. Si fac sens pentru el, fara a fi nevoie sa creeze un text argumentativ in baza lor.

Un recuperator de stele aici, unul o plaja mai incolo, o dimineata petrecuta in energie si parca ajungi sa te simti mai bine, fiind activ. Cu alte cuvinte, tot intalnind oameni activi intr-un sens optimist in propria viata ajungi sa cunosti. Ce? Aceasta este tema ta de rezolvat J

Acum, nu-ti spun sa te muti in vreun oras cu tarm si animale marine care ar putea beneficia de ajutor. Ci iti reamintesc ca da! conteaza foarte tare sa duci la bun sfarsit lucrurile in care crezi ca poti contribui, chiar daca mai sunt si altii care poate militeaza si deci actioneaza in aceeasi directie. Diferenta e ca de fiecare data actiunea se intampla diferit, pentru ca suntem diferiti. Si acesta-i un lucru fantastic.

Si cand proactivitatea optimismului devine molipsitoare, am intelege cu adevarat cat de interesanti suntem ca specie.