1 minut pentru mine - partea 2

Acum ca ai respectat pasii de aici, da-mi voie sa-ti spun un citat interesant din colectia Albert Einstein:

Tine mana pe o plita incinsa timp de 1 minut si va parea ca dureaza o ora. Stai cu o fata frumoasa (dupa caz baiat frumos) timp de o ora si iti va parea ca 1 minut, scurt.

Te-ai gandit cate se pot intampla intr-un minut? poate chiar mai putin… intr-o clipita?

Putem avea acel telefon ce ne aduce mai aproape de incheierea unui parteneriat. Ne putem indragosti, ori ne putem schimba complet perspectiva asupra vietii. Putem oferi energie unei echipe sau o putem demotiva. Ne putem inalta acceptand sa dansam cu oportunitatile, sau putem cadea la fel de bine pentru ca suntem victimele propriilor limitari. Intr-un minut putem visa, sau putem face ceva pentru a ne indeplini visurile. E o chestiune de alegeri pana la urma, nu crezi?

Pe parcursul unei zile putem numara foarte multe minute, stii foarte bine. Insa spune-mi tu cate din acele minute ti le dedici? Sau pe cate le pierzi cu lucruri neplacute: stres, oboseala, trafic, multe hartii pe birou, colegi cu care ai divergente, deadline-uri istovitoare, copiii neascultatori, partenerul care parca nu te mai sustine si tot asa?

time for some Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu

Noi avem o provocare pentru tine: creaza-ti un moment al zilei al tau, propriu si personal. 1 minut in care sa iti spui ceva, in care sa te asculti, in care sa te privesti in ochi si sa te bucuri cu adevarat de acea clipa din viata, de propria libertate, de zambetul tau, de visele tale, de cine esti si de acel Acum!

E ok sa privesti in viitor, insa aminteste-ti de fiecare data sa TRAIESTI prezentul asa cum e el, asa cum ti-l creezi, pentru ca in definitiv ceea ce multi numesc 1 Moment, pentru altii e Viata insasi.

Si o sa-mi spui ca timpul inseamna bani. Intr-un sistem coporatist timpul e masurat in rezultate, cu cat mai eficient obtinute cu atat mai bine. La un profit mai mare, cu atat mai bine. Dar daca tragi sa obtii acele rezultate, spui ca nu ai timp sa faci unele lucruri, te antrenezi in valul compromisurilor, doar pentru ca pe moment e solutia cea mai buna, da-mi voie sa-ti spun ca nu rezolvi nimic si nu favorizezi cu nimic succesul acela culminant pe termen lung!

Vrei sa aflii mai multe? Alege serviciul de Business Coaching care crezi ca te poate ajuta, sau ne poti cunoaste intr-un minut pe skype, cu inscriere in prealabil pe adresa [email protected]