Un om instarit

“Voiam sa fiu un om instarit” mi-a spus o doamna in timp ce savuram prajitura cu visine la cofetaria din colt (nu spun care). Era aristocratie pura, tradata prin fiecare gest intreprins: cum isi aranja lingurita pe obisnuitul servet frumos impaturit, postura pe care o avea pe scaun si cata gratie acorda molfaitului deliciosului aluat.

“Visam sa ajung pana la stele, sa cuceresc lumea… sa fiu un om instarit. Vedeam totul prin ochii ei albastri ca cerul deasupra marii, intr-o zi senina. “Stii ceva draga mea? Eram tanara pe atunci, si am avut noroc ca am lasat viata sa ma poarte pe caile inspiratiei mele, cu toate ca la vremea aceea imi erau necunoscute… Asa m-am imbogatit.”

Vezi tu, eu cred ca un om instarit este acela care vede avutia dincolo de multele zerouri in contul bancar, de stralucirea metalelor pretioase sau de numarul bunurilor materiale. Un om instarit este acela care isi traieste cel mai “simplu” vis zi de zi. Si tu stii care este acesta: “vreau sa fiu fericit(a) inainte de toate”.

audreyCu trairea aceasta poti sa te trezesti in inima, inca din zorii diminetii. Da-ti voie sa te bucuri de un mic dejun copios, a carui savoare sa te poata insoti la birou. Aici, de cele mai multe ori, bucuria este inchisa intr-un sertaras - cand ar trebui notata pe un post-it si pusa la loc de cinste: pe ecranul laptop-ului, pe cana de cafea sau pe birou aproape de locul unde iti tii incheietura mainii stangi cel mai mult. Important e sa o vezi, sa o ai aproape si sa o traiesti si atunci cand lucrezi.

In fapt de seara, se imbraca elegant pentru ca vrea sa te insoteasca la intalnirea cu oamenii dragi tie. Daca-i dai voie ai sa vezi ca se joaca atat de mult, incat zambesti necontenit.

Acum, iti propun un joc simpatic:

Da play la aceasta melodie, si cat o asculti inchide ochii si priveste catre viitorul tau foarte apropiat. Imagineaza-ti ca bucuria ta este o zana gingasa care emana energie si pasiune prin toti porii. Vine si te ia de mana si te danseaza prin spatiul in care te aflii. Iti arata cum poate arata ziua ta in continuare: frumoasa, desavarsita, interactiva sau linistita, magica si vesela si cum mai vrei tu sa fie. E ziua ta de lucru asa ca alege varianta care iti place cel mai tare.

Inainte sa plece zana iti sopteste ceva la ureche… e un secret doar de tine stiut si este primul lucru pe care ar trebui sa-l faci cand incepi sa lucrezi: sa zambesti J pentru ca aceasta este prima cheie care deschide poarta catre toate avutiile pe care le doresti.