Tu cum te pregatesti sa ai Succes?

Succes! Este un termen pe care il auzim adeseori: in conferinte, texte motivationale, la angajatori entuziasti sau persoane care indraznesc sa-si urmeze visele. Acum definitii sunt multe, in principal pentru ca fiecare persoana in parte utilizeaza o Cultura proprie a Succesului. Important e sa fim onesti cu noi insine si sa intelegem urmatoarele:

— Am succes in momentul in care mi-am atins toate obiectivele!

— Succesul e rezultatul cuantificabil al unei Atitudini. Stii deja la care atitudine ma refer mai exact?

— Succesul exista in momentul in care armonia descrie viata ta, din toate punctele de vedere: personal, profesional, sentimental, social si financiar.

— Succesul este o stare generala de bine, de bucurie, de implinire, de realizare, care te face sa te bucuri de fiecare zi in parte, cu mult curaj si cu o Atitudine BEST!

Acestea fiind zise, iti recomand sa incepi sa te gandesti la propria ta Cultura a Succesului. Cum o poti descrie si cum o poti face sa fie mai infloritoare? Te pregatesti sa ai Succes sau lasi timpul sa curga de la sine, fara sa iti ofere ocazia de a te face remarcat… fara sa apuci sa iti indeplinesti visele?

Oamenii care au Succes invata ori de cate ori au ocazia. Ba mai mult decat atat, ei se inspira de la cei din jur, isi stabilesc obiective si prioritati pe care le pot respecta, isi gasesc curajul de a merge pe drumul ales si pun multa pasiune in tot ce fac!

Uneori drumul e anevoios: plin de obstacole, esecuri, alegeri mai mult sau mai putin inspirate si tot asa. Cu multa hotarare si putin ajutor - Coaching-ul Dreams come TRUE, fiind o optiune - iti poti indeplini visul Succesului.