Timpul

Multa lume spune ca timpul inseamna bani. De fapt, timpul este singurul lucru irecuperabil. De aceea este atat de pretios. Administreaza-l corect, valorifica-l, ori de cate ori poti. Timpul este foarte important in aceasta lume grabita.

Este interesant cum oamenii apreciaza lucrurile doar atunci cand le pierd. Astfel, in cazul timpului cu cat avem mai putin, cu atat dorim sa avem mai mult.

Asadar adu-ti aminte sa folosesti timpul cu intelepciune! Creaza un echilibru intre viata ta personala si cea profesionala, alocand timp pentru tot ce conteaza pentru tine (loc de munca, familie, prieteni, hobby, propria persoana)

Daruieste:

Daruieste. E greu uneori sa faci acest lucru, nu-i asa? Daruieste putin din timpul tau, din dragostea ta sau chiar din banii tai. Te simti mai bine? Este extraordinar cum poti schimba vietile altora daca daruiesti.

Daruieste dragoste. Dragostea trebuie impartita pentru a creste. Daca dai dragoste, primesti dragoste.

Daruieste timp. Acorda-le mai mult timp celor dragi si vei vedea schimbarile din vietile lor. Fiecare din noi are nevoie de atentie, din cand in cand si vrea sa ocupe un loc important in vietile celor dragi.

Daruieste cate ceva celor mai putin norocosi ca tine. Cheltuieste o parte din banii tai pentru cei care nu-si permit o bucata de paine. Nu te gandi la ce vor crede altii despre tine. Gestul tau va schimba lumea din jurul tau. Asta e tot ceea ce conteaza! Schimba lumea din jurul tau si altii iti vor urma exemplul.

Timp pentru prieteni:

Este un lucru din ce in ce mai rar de gasit…

Cu greu ne facem timp pentru ceilalti. Este nevoie doar de putina vointa.

Pe de alta parte, fiecare din noi e fericit cand primim atentie, timp, dragoste.

Dar pare a fi mai greu sa dam?

Opreste-te pentru un moment si gandeste-te cand a fost ultima oara cand te-ai vazut cu un prieten drag?

Cand a fost ultima data cand ti-ai facut timp sa-l asculti? Timpul este cel mai valoros lucru pe care il avem in ziua de azi.

Iar daca il impartim cu cei dragi, este si mai pretios.