Spontaneitatea, dragostea mea

Ce parere ai despre lucrurile noi pe care indraznesti sa le faci zilnic? Sau cel putin la care te gandesti ca ti-ar placea sa le faci? Fac parte din viata ta acum?

Stiu… vor fi zile cand vei incepe cu un “Da dar… Timp? Resurse? Energie? Chef?” hai sa ne oprim. Fa acum ceva nou - primul lucru care iti trece prin minte si am convingerea ca, daca vei repeta figura si maine, si poimaine si raspoimaine si in fiecare zi, te vei distra de minune.

O categorie a noutatii include acel ceva numit SPONTANEITATE.

energie dreams come true coaching

Poate ca seamana cu momentele in care esti relaxat(a) si zambesti natural in fata aparatului foto. Poate ca are gustul celui mai bun desert din lume… simti savoarea? Poate ca suna ca Acel instrument care iti atinge o coarda in suflet numita fericire.

Oricum ai face asocieri, noutatea, spontana sau nu, traita zi de zi te face un om care se simte minunat!

Abia dupa ce vei experimenta acest lucru, iti dau voie sa ma contrazici… daca mai consideri ca este cazul 😉

be happy

Spontaneitatea necesita un strop de curaj, un varf de lingurita de curiozitate si vointa din abundenta.

Uite, asa spontan, am acceptat intr-o seara o invitatie de a merge la o piesa de teatru cu o prietena draga. Si uite asa, la fel de spontan mi-am gasit si timpul, caci iti poti imagina invitatia venise fix cu o ora inainte de inceperea spectacolului. Se ivise ocazia, trebuia doar sa accept si sa pornesc catre teatru. Si ce crezi, am zis da, am gasit timp si energie pentru a fi acolo, am ras pe infundate si am plecat de acolo cu sentimentul ca ma puteam bucura de orice imi doresc. Si chiar pot 🙂

Da, doamna! Cred ca a fost replica mea preferata. De ce? Pentru ca era spusa pe un ton atat de hotarat incat eu am invatat sa spun in acelasi stil:

Da, doamna .. oportunitate! Da, doamna … noutate a acestei zile 🙂 Pur si simplu, pentru ca vreau sa ma bucur de azi.

Am mai plecat cu senzatia ca oamenii, desi diferiti, sunt foarte asemanatori. O data prin tipicarismele personajelor, si mai apoi prin prisma situatiilor in care treceau si in care ma puteam regasi.

Pasiunea combinata cu Talentul sustinute de Devotament si imbratisate de multa Munca vin cu cadoul Aplauzelor – un multumesc oriunde te-ai afla, orice ai face.

fantoma-dragostea-mea-la-teatrul-metropolis-i49429

Stiu ca pentru actori, aplauzele sunt cel mai de pret Multumesc. De aceasta data l-am vazut in ochii actorilor, fascinati de sunetul a sute de perechi de maini batand la unison.

Acesta a fost un lucru nou pe care l-am facut intr-o seara de vineri… si ce crezi… de atunci tot spun “Da, doamna” cel putin o data pe zi. Restul… partea aceea cu “Da, dar…” sunt doar povesti de adormit copii J

Ahh.. piesa se numea Fantoma, dragostea mea! O comedie desavarsita, cu actori in roluri principale precum: Marius Vizante, Gabriela Popescu si Monica Davidescu, piesa despre care puteti afla mai multe aici.