Marea dezmeticire

A sosit momentul sa te dezmeticesti!! Lasa capriciile vremii si acorda atentie lucrurilor grozave pe care le ai de realizat, oamenilor pe care-i ai de cunoscut si continentelor mintii tale pe care le ai de strabatut cu expresul gandurilor!

Cu cat te scuturi mai repede de atasamente, de griji si nevoi, de dorinte si temeri, cu atat obtii mai repede mai mult timp. Apoi, analizand logic, cu mai mult timp la dispozitie ajungi sa calatoresti mai mult prin viata.

Da…da… sa calatoresti si sa ajungi in acele situatii pline de aventura cu care mintea ta de multe ori se hraneste prin prisma imaginatiei. Noroc ca avem parte de ea.

In caz ca vreodata ai nevoie sa ti se reaminteasca de lucruri simple, precum puterea de care dispui, stralucirea cu care traiesti, si infinitele posibilitati cu care te poti infrupta… ei bine, afla ca toate acestea se afla pe un raft anume numit: existenta!

ca077127e778ad8f85ed4ab879d09444(1)
Acest raft nu este prafuit de timp cum se intampla cu vrafurile de carti pline de intelepciunea lumii trecute, ci iti este foarte accesibil din momentul in care incepi sa te dezmeticesti.

Acum spune-mi, atunci cand te pregatesti sa avansezi considerabil in directia data de telurile tale, iti imaginezi ca dispui de disciplina, vigoare, munca, putere de sacrificiu, monotonie, curaj si strategii?

Sau o dai in ganduri a caror substanta este aventura, descoperirea, prietenii, entuziasmul din zorii zilei, magia si praful de stele aferent, surprizele, amuzamentul, acel ras usor stanjenitor pe care uiti sa-l mai controlezi (apropo, afla ca bine mai e cand se intampla asta!) si energia data de ideea ca “iti place ceea ce faci”?

Nu am de unde sa stiu pe ce continent ratacesti tu acum, insa stiu foarte sigur ca perspectiva pe care o alegi este cea care schimba totul!