Management Update: Avem nevoie de rezultate imediate

Da. Rezultate imediate, de azi pe maine daca se poate, continuand sa lucram in acelasi mod si sa avem rezultate de succes pe termen lung. Spune-mi daca mai e cazul sa continui cu idei utopice ori esti pregatit(a) sa trecem la lucruri serioase!

Hai sa vedem ce functioneaza in momentul de fata la tine in birou?
Oare sa fie acea atmosfera agitata parca reglata de un ceas intern de la 9 la 18. Sa ma gandesc la momentele acelea post cafeaua de dimineata, ritmul de dupa pranz sau deadlin-urile primite pe final de program?

Poate ca ar fi mai bine sa ne gandim la momentul cand deschizi agenda si revizuiesti cu creionul in mana ce e de facut pe ziua in curs. Esti constient(a) macar de ce faci acele activitati? Esti constient(a) ca munca ta de zi cu zi se completeaza cu munca de zi cu zi a colegilor tai, care de fiecare data se vede din exterior ca un tot unitar?

Poate te vei gandi la acel moment al zilei cand alaturi de colegii tai de echipa (pe care-i cunosti mai mult sau mai putin) va asezati in sala de sedinte sa puneti noul proiect la cale. Vai, dar ce surpriza! Se intampla uneori sa aveti pe ecran grafice si alte desene care sa demonstreze ca merita munca pentru acest proiect, cand de fapt majoritatea intelege ce vrea sa inteleaga.

Si ca tot punctam intelege cine ce vrea sa inteleaga, ce te faci cu momentul acela cand seful, colegul din departamentul x sau colaboratorul y iti spun ceva (destul de clar din punctul lor de vedere), iara tu ajungi sa livrezi cu totul altceva pentru ca nu ai inteles de la bun inceput care era de fapt punctul culminant al conversatiei voastre. Eheee grav, ce pot sa spun, despre codificarea si decodificarea corecta a mesajelor am scris si aici.

Spune-mi te rog in ce moment lucrurile facute in graba, cu decizii aparent corecte, de multe ori pripite duc la rezultate sustenabile si pe termen lung pe deasupra? Ce zici…ar fi mai bine daca ai afla din timp cum sa faci fata situatiilor de criza aferente managementului pentru o si mai puternica unitate oferita la birou? Pe modelul zicalei din popor: taie raul de la radacina, eu iti propun sa iei in calcul toate oportunitatile ce iti ies in cale.

Ai ajuns pana aici, citind aceste randuri, poate chiar dand intrebarilor de mai sus raspunsuri mult mai customizate. Ei bine, e momentul sa te premiez 🙂 Mai intai te felicit pentru curajul de a raspunde curiozitatii tale si pentru cel de a raspunde nevoii de imbunatatire profesionala. Cu alte cuvinte, iti spun ca aici chiar gasesti secretul de a transforma visele in obiective si obiectivele in realitate, oricat de greu ar parea.

Nu ma crezi pe cuvant? Testeaza, valideaza tu singur(a) ce poate insemna coaching-ul in viata si afacerea ta…suntem doar la un click distanta pe pagina de Contacte si mai apoi prin mail sau telefon. Ai nevoie de rezultate imediate?