Maine e deja azi!

Iata ce imi povestea Julieta intr-o doara si eu bagam de seama cat de mult, cat de repede si cat de usor ne lasam vrajiti de „e greu”, „nu stiu cum”, „nu pot” si „imi este teama”.

Lectie de inot: curajul de a lasa fundul bazinului, dupa caz al marii, si de a inainta pentru a prinde valul momentului. Julieta: Dar vai imi este frica de apa. Nu stiu sa ma las purtata de apa. E greu cu coordonarea maini, picioare, respiratie… vezi sa nu iei apa la bord!

Puerto Vallarta Tour -  Royal Dolphin Swim (7)

Moment de dans: pasiunea de a fi in 2 dupa cum dicteaza muzica. Julieta: Ufff, nu am mai dansat cu tine pana acum. Nu stiu foarte bine pasii. E greu sa lasi pe altcineva sa conduca, sau sa conduci pe cineva…

Discurs in public: frenezia gandurilor, coerentei si logicii pentru a da ceva valoros auditoriului. Julieta: Si imi este teama de critica, de nu iti poti imagina. Nu pot sa spun ceva ce cu siguranta ar contraria jumatate din publicul prezent. E greu sa lansez un mesaj cand ceilalti nu ma vad.

La munca mi-ar placea: sa pun in practica o idee atat de indrazneata, care pare nu stiu cum, dar care sunt convinsa ca o sa ofere niste rezultate wow. Julieta: Si uite ca seful de obicei nu sustine initiativele mele. Nu stiu ce sa mai fac avand in vedere ca am incercat asa si pe dincolo. E greu sa schimbi ceva pentru ca ne-am obisnuit altfel.

Am incercat, nu a functionat: si gata? Descurajare pe toata linia?? Julieta: Daaa… de ce nu? E mai simplu sa alergi dupa alta viziune cand dai de obstacole mai greu de traversat. Nu stiu sa ma opresc din a incerca, si sa incep a reusi.

ceva ireal

Hmmm… ce ar fi sa o lasam mai moale cu drama draga Julieta? In lumea lui „e greu” si „nu pot” doar cei cu adevarat curajosi si determinati reusesc.

Ce e de facut atunci? Eu as zice sa vrei sa schimbi ceva, sa realizezi ceva, sa iti indeplinesti un obiectiv in care crezi cu adevarat! Situatia este asa cum este, buna sau rea doar energicele vise, actiuni si credinte te pot face mai increzatoare ca ieri, mai indrazneata ca azi pentru a atinge imediat si cele mai indraznete teluri! Maine e deja azi!