Hora magiei

Vezi tu, aparent multe lucruri raman invaluite in mister in lumea asta larga, si cu toate acestea ajungem de multe ori in punctul in care punem intrebari de genul:

  • Oare se poate sa mut „muntii” din loc?
  • Imi este permis sa imi indeplinesc visurile?
  • Vreau sa ajung pe culmile fericirii, in palatul de clestar al succesului si in bratele iubirii?
  • Imi permit sa ma bucur de viata dupa cum imi dicteaza inima?

    i want magic

Mister au ba, secretul e sa gasesti acele raspunsuri urmate de un zambet larg si increzator: „Sigur ca da! Nici nu intra in discutie… voi reusi!”

Bun … si te prinzi in hora intrebarilor si speri sa rezisti pana la final - in fapt, dansul in sine te elibereaza de povara nelamuririlor. Pe masura ce te prinzi care sunt pasii, adica raspunsurile, uiti ce nu ai stiut vreodata, si ajungi sa te bucuri cu adevarat de moment. Vrei mai mult?

Seattle_Folklife_circle_dance_02

Iti spun ca distractia, entuziasmul si energia sunt acolo in hora, nu cand stai pe margine si contempli viata derulandu-se in fata ochilor tai. Daca vrei si tu sa ai parte de actiune indiferent de zona din care provine hora ta:

Banatul carierei tale… Ardealul dorintelor de pe tort… Moldova incercarilor si obstacolelor … Dobrogea calatoriilor revelatoare si Muntenia pasiunilor tale

Afla ca, declaratia cu semnul exclamarii in final vine doar dupa ce accepti magia in viata ta!

romania

Se pare ca asa functioneaza sistemul. Poti sa-l intelegi? Vrei sa-l intelegi? sau Vrei sa te bucuri de cea mai tare aventura — viata ta?!

Acum, iti mai pot spune doar atat: magia vine cand apelezi la nimeni altcineva decat la tine. Cam tot ce inseamna fiinta ta: Corp, Minte, Suflet.