Obicei de Anul Nou


AVERTISMENT:
Parcurgerea acestui articol poate elibera imaginatia, creste spontan increderea, accelereaza manifestarile cele mai fericite, si poate oferi energie pentru cele mai nastrusnice visuri.

Anul nou a venit si in a casa a adus belsug, forfota caracteristica sarbatorilor de final de an si inca ceva… un gand cum ca va fi un an minunat in care vei face asta si asta, vei calatori, vei fi mai bun decat ieri, si practic, vei fi dupa cum iti doresti!

Ce s-ar intampla daca ti-as spune ca acum, in momentul in care citesti, planetele se aliniaza, oamenii din jurul tau iau deciziile potrivite, magia isi face de cap, pana si raurile sunt in stare sa-si schimbe cursul pentru ca tu sa te bucuri de tot ce iti doresti la momentul potrivit… nici o clipa mai devreme, nici una mai tarziu?

Ce s-ar intampla daca ti-as spune de pe acum cum se vor derula lucrurile pana la finalul lunii spre exemplu… oare vei gasi omul potrivit care sa te ajute cu maldarul de dosare din sertar sau vei trece impreuna cu ai tai colegi peste obstacolele ce par ca vor sa te tina peste program cu orice pret?

the end

Ehe… parca e mai interesant sa citesti o carte fara sa incepi cu ultima pagina; parca e mai amuzant un film pe care-l descoperi pe parcurs, nu cand ti-l povesteste cineva…asadar, sfatul meu e sa te relaxezi. Le iei pe rand, provocari, solutii, experiente, cu zambetul pe buze si increderea in suflet.

Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu este un concept prin care te sustinem sa iti urmezi cele mai indraznete vise. Suntem parteneri de drum de nadejde in calatorii cu rute intortochiate, ape de trecut si munti de strabatut.

Am optat anul acesta pentru amuzament, actiuni vioaie, usurinta, devotament pentru ce facem si provocari cu bife de „realizare” pe fiecare fila. Printre chicoteli si straluciri, surprize si planuri. Alaturi de familie, prieteni, straini si admiratori. Din mers sau de pe loc, in pas voios si increzator, cu capul sus si vise multicolore.

fb cover

In fiece dimineata alaturi de colegii de birou si serile impartite cu oamenii dragi, in fiecare secunda a zilei sa iti „ceri” cu onestitate ce iti doresti! K? Doar asa vei primi momente frumoase si revigorante in schimbul celor epuizante cu care, poate, esti obisnuit!

Ahh…si inca ceva, adu-ti aminte ca Visurile tale chiar devin realitate, au doar nevoie de tine sa te ocupi de ele! Pentru ca acum le-a venit timpul!