Greierele si furnica

Pentru ca traim intr-o lume in care banul are o mare putere de cumparare, o intrebare fireasca pe care oamenii harnici o au in minte: pentru ce muncesc?

Ca in fabula cu „Greierele si Furnica”, el toata vara a cantat, iar ea a lucrat. Cand a venit toamna si vremea aspra, el cersea farame cat de mici sa supravietuiasca, in vreme ce ea se asigurase ca are tot ce isi doreste pentru perioada respectiva si pentru a trai confortabil.

Pe piata muncii, un profit, indiferent de valoarea sa in bani este un indicator ca firma ta are din ce provizii sa isi treaca iernile, asemenea furnicii si nu cum se chinuie in fiecare an greierele.

Ei bine, cat de bine functioneaza planul tau de actiune, in ceea ce priveste veniturile tale nete ?

O foarte buna metoda de a afla este sa evaluezi procesul dintr-o perspectiva obiectiva, iar un coach te poate sustine atat sa evaluezi realitatea actuala cat si sa poti evolua catre ceea ce doar visezi ca ar putea sa se intample, evident intr-o gandire critica sau mai bine-zis constructiva si bine structurata.

In loc sa astepti ca greierele sa treaca vara si apoi sa te dai bine pe langa furnica, ce bine ar fi daca ti-ai sufleca manecile si ne-am asterne la treaba! Acum! Ce zici de asta?