Clatite cu rezultate

Am tot intalnit mesaje, postari si imagini cu „biroul meu la final de saptamana” sau „mini vacanta” „cum e sa lucrezi de la malul marii, pana sus in varf de munte”. Uneori mi se parea un vis greu de realizat, alteori motiv de simpla lauda si tot asa.

Pana cand, intr-o buna zi mi-am dat seama ca:

atunci cand lucrez, ceea ce conteaza cel mai mult este sa ma simt bine cu ceea ce sunt si fac si sa nu le etichetez ca pe o munca!

Mai mult decat atat si rasplata sa fie pe masura bucuriei si entuziasmului efective alocate respectivelor actiuni.

In momentul in care simt ca aduc intr-adevar valoare si un sens in activitatea pe care o desfasor, in relatia cu colegii si cu partenerii de business, sau cu toti cei cu care interactionez, imi este mult mai clar ca pot lucra cu drag si spor, si ca oricat de multa energie as consuma, merita tot efortul, repet…daca sunt prezente si binevenite veselia si buna-dispozitia. As mai adauga si competenta :)

Intr-un cadru incarcat emotional de stres, si fizic aglomerat, vei reusi sa inregistrezi rezultate doar daca te relaxezi si te detasezi, fara sa ai asteptari exagerate. Si cand totul va reintra intr-o stare de armonie, chiar si temporara, vei intelege de ce ai reusit sa ai pana la urma ceea ce ti-ai propus.

E ca atunci cand faci o clatita. Daca te grabesti cu aluatul si ramai cu cocoloasele, le vei simti in produsul final, oricat de multa dulceata ai adauga.

Insa, daca depui efortul necesar pentru a le face cum iti plac, si iti mai permiti si putina rabdare as zice eu si muuuultaaa creativitate – sa le combini cu fructe si inghetata, spre exemplu, sau orice alta combinatie iti place tie – sigur te vei bucura de nenumarate ori mai mult de efectele intentiilor tale.

De la vis pana la realitate mai ai timp cale de 1 pas sa faci toate cate ti le doresti. Iar acel pas e dat de intentia si increderea totala ca intr-adevar vei reusi… altfel pierzi si visul si realitatea dorita.