Coaching YOUr Business, workshop Cluj, 6-7.04.2012

Coaching your Business, primul workshop national axat pe coaching si dezvoltare profesionala vine in Cluj

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Intre 6-7.04.2012, la Grand Hotel Napoca, in Cluj are loc Coaching your Business, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Capruciu, in parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM.

Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching si Miruna Leonte in calitate de facilitator. Se adreseaza companiilor cu viziune si principii statornice, cu o cultura organizationala puternica si deschisa spre a oferi angajatilor de toate nivelurile toate resursele necesare pentru ca ei sa se dezvolte atat personal cat si profesional.

Prima zi, sambata, se va axa pe identificarea si dezvoltarea abilitatilor de leadership, time management si lucru in echipa, iar duminica se va pune si mai mult accentul pe abilitatile de vanzare, pe cresterea eficientei si a productivitatii la locul de munca.

Modul de inscriere si alte informatii relevante le puteti gasi

pe: www.dreamscometrue.ro/coaching-your-business/.

Persoane de contact: Cristina Simon, 0728 401 711 sau Claudia Nitulescu, 0728 401 766