Regulament

Regulament:

Dreams come TRUE isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba acest Regulament, urmand ca orice fel de modificari sa fie aplicate numai dupa anuntul de prezentare al acestora pe site-ul www.dreamscometrue.ro

1. In momentul postarii de continut pe pagina destinata concursului, participantii vor acccepta termenii si conditiile prezentului regulament.

2. Dreams come TRUE isi rezerva dreptul de a modera orice tip de continut tendentios sau vulgar, autorul urmand a fi descalificat si continutul sters.

3. Dreams come TRUE isi rezerva dreptul de a sterge orice continut de tip publicitar sau care nu coincide cu regulile prezentate.

4. Fiecare participant are dreptul la un singur material postat. Nerespectarea acestei conditii atrage dupa sine descalificarea.

5. Sunt luate in considerare doar materialele din cadrul paginii de facebook Dreams come TRUE: nu si cele pe care utilizatorii le-ar putea posta pe wall-ul personal sau in cadrul altor postari.

 

Desfasurarea concursului:

Concursul se va desfasura pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dreams-come-True-Coaching-for-Success-by-Elena-Capruciu/193867777327302

Durata concursului:

Concursul incepe pe 6.06.2023 si se incheie pe 12.06.2023 ora 24.00, fiecare participant va putea sa se inscrie si sa adune like-uri pana la aceasta data urmand pasii din concurs.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 13.06.2012, ora 12:00 ( atat pe pagina concursului, cat si pe site).

Mecanismul concursului:

1. Like la pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dreams-come-True-Coaching-for-Success-by-Elena-Capruciu/193867777327302

2. Share la poza de concurs

3. Poze, video ( realizat de participant), comment care raspund la intrebarea: ,,Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?”

Castigarea premiului

Castigatorul va fi ales in functie de numarul de like-uri

Numele castigatorului va fi afisat pe site si pe Facebook, urmand ca acesta sa trimita datele de contact ( nume, numar de telefon, email) la adresa: [email protected]

Castigatorul trebuie sa furnizeze datele in maxim 48 de ore

Atentie!

  • Nu se acccepta inscrieri duble!
  • Nu se accepta inscrierea de pe un cont fals sau fara activitate!
  • Fiecare are dreptul la un singur entry