Ce mai e nou cu tine…

Emotia noutatii ar trebui sa fie coplesitoare indiferent de varsta. Cred ca am fi mult mai energici si optimisti in momentul in care am inceta sa mai controlam atat de mult propria fericire si sa mai lasam si sufletul sa respire aer curat.

Prin „aer curat” ma refer la toate acele mici placeri pe care le sufocam de-a dreptul de fiecare data cand punem la inaintare un “nu se poate” sau un “mi-as dori, dar… bla bla si alte scuze”

Am folosit metroul zilele acestea pentru a ajunge la birou. O alegere inteleapta considerand ca am primit flori de la un grup de oameni care se bucurau de o dimineata ploioasa de primavara. Am vazut un copilas care era in culmea extazului, pentru ca “se dadea” prima oara in viata lui cu metroul si mai vroia inca o data si inca mai mult 🙂 Ba chiar pe la Victoriei ajunsesem sa ma simt intr-o veritabila nava spatiala. Si atunci mi-a picat fisa! Cat de putin ne bucuram de lucrurile aparent nesemnificative ale unei zile, cum ar fi mersul cu metroul.

Dupa cativa ani observi ca te-ai schimbat… nu mai ai aceleasi griji si preocupari ca in scoala generala, nu te mai indragostesti ca in liceu si cu siguranta nu mai pierzi noptile ca in anii de studentie. Mai cauti tu oare miracolul, bucuria intr-o zi mohorata cand mergi cu metroul? Priveste indeaproape cum se petrec sau doar trec zilele tale. Ce mai e nou cu tine…Uita-te indeaproape spre tine si spune-mi ce vezi?