Ce face copilul tau diferit la inceput de saptamana?

Ce face copilul tau diferit la inceput de saptamana?

Este o zi noua, este un nou inceput, noi provocari iti apar in cale si cu toate acestea faci sa existe mereu un “ dar”. Te si aud “ O sa merg la job si seful o sa fie nemultumit indiferent de cat de bine imi voi face treaba”, “ Sigur o sa raman blocat in trafic”, “ Targetul este prea mare si eu nu-l voi atinge nici in aceasta saptamana”, “ In masina o sa fie cald mai ceva ca la sauna”,” Abia astept sa vina weekend-ul”…..

Copilul tau oare cum isi incepe saptamana? De unde crezi ca isi

ia energia? Oare cum reuseste acesta sa se bucure? Copilul incepe saptamana spunand“ Imi iubesc parintii”, “Saptamana aceasta o sa fac multi oameni fericiti prin ceea ce sunt eu”,” Stiu sigur ca in aceasta saptamana o sa fac o noua descoperire”, “La gradi o sa imi fac noi prieteni si o sa ma distrez pe cinste”, “ Ma voi juca toata saptamana si voi fi voios in fiecarezi”, “ Oamenii din jurul meu or sa zambeasca pentru ca eu le voi sta in preajma”.

 

Noi suntem aici oare sa ne autosabotam sau sa ne bucuram de fiecare clipa a existentei noastre?

Cat de mult traiesti tu la inceput de saptamana? Ti-ai cumparat abonament pentru weekend si te-ai hotarat ca doar atunci sa traiesti cu adevarat? Joaca-te precum un copil si traieste acum si aici! Seful, traficul, jobul, targetul, familia or sa intre si ei in jocul tau. Asta, daca vrei tu…