Bun de dat mai departe!

Unde incepe taramul posibilitatilor care, cu siguranta, zace in tine?!

Ador momentele cand intalnesc in zilele mele argumente solide ca inca se mai poate face si ceva bun pe lumea aceasta. Ca da, se poate sa ne cladim cate un viitor frumos, si sa nu fie pe vise si vorbe lipsite de substanta. Ci pe realizari curajoase. Ca nu e vorba de magie sau sansa, ci mai degraba de decizii ferme si determinare in aplicarea lor!

Mesajul Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu de asta data este: sa dai vestile bune mai departe! Fie ca sunt exemple de viata cu adevarat traita, fie ca sunt gesturi simple si oneste pe care le faci, dezinteresat pentru cei din jur, cunoscuti si mai putin cunoscuti, este foarte important sa le faci.

image

Ce parere ai de folosirea gandului “este posibil” de fiecare data cand te intalnesti cu o situatie mai putin familiara? Hai sa-l consideram ca pe un muschi valoros al mintii tale, care trebuie antrenat zilnic. Altmiteri il lasi sa se atrofieze si, zau ca este mare pacat de toate cate ai putea obtine pe viitor!

Se zice ca te ajuta sa iesi la suprafata atunci cand simti ca te sufoci pentru ca nu reusesti sa iesi din impasul in care te trezesti dintr-o data. Cum ar fi sa scuturi lumea de neajunsurile in care se imbaie? Sa ajuti oameni care au nevoie cu adevarat de ajutor? Totul din dorinta de a acorda inca o sansa lucrurilor cu adevarat altruiste.

Faptele bune inobileaza caracterul omului si hranesc sufletele! Retine un lucru pe care sa-l si integrezi activ in viata ta. Este vorba de cauzalitate, primesti ceea ce dai mai departe. Cadoul tau te ia prin surprindere in functie de cat de dezinteresat ai facut la randul tau un cadou.

Sunt sigura ca ai trecut prin astfel de oferte ale vietii, care pentru unii dau cu virgula, pentru altii…pentru cei ca tine, sunt doar dovezi si resurse ca gandurile alias telurile vietii devin realitate, si sta in puterea ta sa le alegi pe cele cu adevarat interesante!