Viata in culorile curcubeului

ROGVAIV este formula magica. De fapt, am putea spune ca este o combinatie chimica amestecata cu multa mirare si magie, n’est-ce pas?

Sunt doar 7 culori nastrusnice care ne inunda viata zi de zi. Le vezi in picuri de apa, in reflexii multicolore ale aceleiasi lumi…si… cu putina atentie, le poti descoperii si in ochii celor dragi.

Culorile curcubeului sunt culorile fericirii sufletului. Atunci cand iti merge bine, peste tot unde te-ai duce, e semn clar ca ai invatat sa te joci cu aceste culori, si in lipsa ploii.

Stiintific vorbind, un arc multicolor pe cer este un fenomen care apare in urma unui joc de unghiuri si reflexii, cand lumina Soarelui si picaturile de apa se intalnesc pe cer.

Eu mai cred ca este un subiect de perspectiva la mijloc. Unii oameni recomanda ca fiecare zi a saptamanii sa o asociezi unei singure culori. Poate lasi o culoare sa predomine in stilul vestimentar al zilei, in atitudinea ta sau in mintea ta.

Bine. Poate tinuta de la birou nu iti permite o diversitate cromatica atat de mare, insa atitudinea orientata spre A FI si A Ramane constant implinit e o alternativa demna de urmat. Ce parere ai?