Si atunci m-am intrebat

Ce am făcut astăzi și a meritat tot efortul depus?

pas cu pasAm pășit. Nu prea contează cu care picior am început, important este că m-am mai distanțat de acel zid sudat de frici și scenarii complet eronate pe care îl dețin. Recunosc, nu îmi este mereu ușor să pornesc din loc… și cu toate acestea o fac, pentru că ce am găsit dincolo de acest zid mă determină să revin asupra ideii de acțiune.

Am reușit să îmi liniștesc inima meditând clipă de clipă la întrebarea ce îmi doresc cu adevărat? Vezi tu, pe măsură ce dezvolt răspunsul la această întrebare, am o imagine din ce în ce mai detaliată a răspunsului pe care vreau să-l aud și să-l văd întâmplându-se.

Între timp, am onoarea să spun: uite îmi văd visul în plină evoluție, îl trăiesc și altfel e cum se poate mai bine.

Ce am spus astăzi și a meritat tot efortul depus?

sculptura cubaCuvinte sincere. Aici am mai progresat. Uffff… cel mai important e să fii sincer cu tine însăți, încă dinainte să alegi cu ce haine te vei îmbrăca astăzi.

Cred că de multe ori avem tendința să ne păcălim involuntar, dând crezare la cine știe ce basme …și în timp devine chiar dificil să faci distincția între ceea ce contează cu adevărat și ceea ce reprezintă feste ale propriei imaginații.

Sincer astăzi am acceptat că îmi e puțin greu uneori… e în funcție de constanța cu care mă antrenez. Știu că lumea nu-i doar lapte și miere, că mai am multe de învățat, multe de trăit și că am mult mai multe motive pentru care să fiu mai mult bucuroasă, decât posacă.

 

Efortul de a trăi zi de zi, prezent și ancorat în cine ești acum, cred că este asemănător celor 4 anotimpuri ale lui Vivaldi…o simfonie care a meritat efortul să fie compusă.

 

*Sursa Imagine: Sculptura Cuba: Conversația **Sursa Imagine: Pasind cu incredere ***Sursa Imagine: 4Anotimpuri