Pe-o gura de Rai, pe un picior de Plai…

Sa fie oare acolo credintele ca dupa furtuna rasare soarele? Ca o ploaie este sanatoasa si bine venita din cand in cand, si ca atunci e momentul sa contribui deschizand o umbrela colorata, lasand un post’it de incurajare colegului care a intarziat din cauza traficului sau… pur si simplu, fiind!

Si ce daca e frig, si ploua, si pe ici colo mai vezi un titlu ca ne paste un virus. Poate sa stea acolo in lumea lui si sa se duca la cine nu are ce face. Eu am multe lucruri de facut, si am de gand sa raman pe valul realizarilor, nicidecum sa cad. Ma insotesti?

Stiu cum a fost ieri: o provocare constanta pentru ca asa am ales sa fie. Stiu ca azi a fost mirific, am avut inclusiv 1 minut in care m-am oprit, am inchis ochii si am ascultat camce isi soptesc florile din incapere.

E cam secret… imi pare rau, dar e dezvaluit doar celor ce isi mai aduc aminte sa se adune, sa se relaxeze, sa respire… ca mai apoi sa continue cu si mai mult zel. Te numeri oare printre cei norocosi?

🙂 Pana iti clarifici ce si cum mai arata planul tau de actiune, pana iti recapeti echilibrul hai la un ceai cu multa vitamina C si vorbe care duc la fapte. Vii?