Manifest pentru optimism

Explorand informatii, mesaje motivationale si imagini inspirationale, la un moment dat am dat peste acest colaj de cuvinte, idei si sfaturi

Vorbeste despre o atitudine pe care trebuie sa o adopti in viata, daca si daca… Ei bine, poate ca e usor de zis, greu de facut… insa nicidecum imposibil.

positiveness

Cred ca e vorba de un proces de disciplina, de a trece de la naravuri proaste la obiceiuri sanatoase.

Asa ca Disciplineaza-te!!!

Cele mai puternice argumente si mai complete dezbateri au loc in mintea ta, asa ca cel mai mare adversar al tau esti chiar tu. Ce adevar incredibil 🙂

Poate ca sunt momente cand nu iti vine sa razi gandindu-te la asta, insa eu pot sa iti spun ca ar fi cazul sa o faci, pentru ca tu esti un diplomat exceptional si un negociator autentic. Gandurile negative pot prelua controlul mintii tale doar cand tu le dai voie.

riding

Cred ca, atat reusitele, cat si erorile ne definesc. De altfel, greselile, problemele, provocarile si durerile de cap sunt de fapt farse ale negativitatii. Cu cat ii dai mana libera, cu atat mai mult isi face de cap.

Insa, in momentul in care le iei ca atare, te descoperi cu bune si rele, ajungi intreg si complet, gratie imperfectiunilor tale.

Ti-ai oferit ragaz sa descoperi lumea ta? Sa spui „wow… cate minunatii sunt zi si noapte, iarna sau vara, aici si acolo, in spatele fiecarei clipiri, vorbe sau moment?” Cum sa lasi gandurile negative sa te curpinda cand sunt atatea si atatea lucruri frumoase in jur care abia asteapta sa le dai atentia ta?

op

Ceea ce simtim devine realitate! Visuri se implinesc cand crezi ca tu esti cel care le merita, doar sunt ale tale, nu? Doar mintea ta este cea care le-a generat.

De ce sa nu iti manifesti si gandurile pozitive? Cu ce sunt mai grozave cele negative? Cu nimic, iti spun eu. Intre acum si atunci, singurul lucru care conteaza este cum gandesti, de acum inainte.

Ahhh, alegeri, alegeri, alegeri… azi ma gandesc si ma bucur de o inghetata (ce daca-i miez de iarna), o carte cu si despre principii de management autentice si emotii muzicale. Care e cantitatea de optimism/entuziasm din ziua ta de azi, de aici si de acum?